Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Αναφορές στον Φούντα στην προκήρυξη για την επίθεση στη Δάφνη
Κείμενο ανάληψης της ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, με αποτέλεσμα να καούν τρία περιπολικά και ένα υπηρεσιακό όχημα, δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή.
Σε αυτό γίνεται αναφορά στον Λάμπρο Φούντα, πέντε χρόνια μετά τη συμπλοκή στην περιοχή κατά την οποία σκοτώθηκε, ενώ διαμηνύεται ότι ο αγώνας συνεχίζεται κόντρα στον «ρεφορμιστικό εφησυχασμό» μέσα σε «αριστερό» περιβάλλον.
Στην Κύπρο ο Πρ.Παυλόπουλος συναντάται με Ν.Αναστασιάδη
«Ρήγμα» στην ομάδα διαπραγμάτευσης - Ασφυκτική πίεση στην κυβέρνηση στο Brussels Group
Συνεδρίασε την Κυριακή το κυβερνητικό συμβούλιο
Γαλλία: Μεγάλη νίκη Σαρκοζί στις περιφερειακές εκλογές
Η Κεντροδεξιά κερδίζει σύμφωνα με το exit poll 64 με 70 Περιφέρειες, η Αριστερά με το Σοσιαλιστικό Κόμμα 30-37 Περιφέρειες, ενώ το ακροδεξιό Κόμμα της Μαρί Λεπέν το πολύ να κερδίσει μια Περιφέρεια.
Αναφορές στον Λ.Φούντα στην ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Δάφνη
Κείμενο ανάληψης της ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, με αποτέλεσμα να καούν τρία περιπολικά και ένα υπηρεσιακό όχημα, δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή.
Σε αυτό γίνεται αναφορά στον Λάμπρο Φούντα, πέντε χρόνια μετά τη συμπλοκή στην περιοχή κατά την οποία σκοτώθηκε, ενώ διαμηνύεται ότι ο αγώνας συνεχίζεται κόντρα στον «ρεφορμιστικό εφησυχασμό» μέσα σε «αριστερό» περιβάλλον.
Την Βουλή ενημερώνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Την Βουλή θα ενημερώσει, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αύριο Δευτέρα, στις 8 το απόγευμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων, τα μέτρα που εμπεριέχονται στη λίστα της κυβέρνησης με τους δανειστές αλλά και τη δανειακή σύμβαση.