espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 3:07:44 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε δύο νεκρούς και αριθμό τραυματιών κατέληξε ένοπλη επίθεση σε εστιατόριο στο Γκέτεμποργκ, οι δράστες της οποίας αναζητούνται.

Οι αρχές υπογραμμίζουν πως προς το παρόν «τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατία», θεωρώντας πιθανότατερο η επίθεση να σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα.
Θετική εικόνα για τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους της έχει η πλειοψηφία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, το 56,5% θεωρεί «σωστή» τη διαπραγματευτική στρατηγική της Αθήνας, 27% τη θεωρεί «λανθασμένη», 9,5% απάντησε (αυθόρμητα) ότι «δεν είναι σταθερή, συνεπώς είναι κάποτε σωστή και κάποτε λανθασμένη» και 7% δεν απάντησε.
Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στο Ιόνιο και βαθμιαία στην ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ.

Επεισόδιο μεταξύ της πρώην υπουργού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στην Βουλή. Αφορμή το γεγονός ότι η ΠτΒ δεν υπέγραψε την επίσημη άδεια μετάβασής της στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπου έπρεπε να συμμετέχει στην συνεδρίαση της Πολιτικής του Επιτροπής, της οποίας προεδρεύει.


Το κλίμα, η ατμόσφαιρα, το ευρωπαϊκό περιβάλλον για την Ελλάδα στη σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης δεν είναι το καλύτερο. Ούτε βεβαίως για τη συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αλ.Τσίπρα με την ''ομάδα των έξι'', με την κυρία Μέρκελ, τον κ.
H προώθηση της ρύθμισης για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας δεν αποτελεί από μέρους της χώρας μας μονομερή ενέργεια διαβεβαίωσε σε βραδινή συνέντευξή του στο Mega o υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μήνυμα από την πλευρά των θεσμών.
Το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, η ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ο διαμελισμός της ανάμεσα στους νικητές διαμόρφωσαν τα σύνορα της Μέσης Ανατολής που καταρρέουν σήμερα. Τα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας, τα οποία χάραξαν οι αποικιοκρατικές δυνάμεις της Βρετανίας και της Γαλλίας, βρίσκονται υπό απειλή από το Ισλαμικό Κράτος.
Xωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό θα μείνει για τρεις ώρες την Πέμπτη η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική Στάση Εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ακινητοποιώντας τους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 και 3.
Τουλάχιστον επτά ξένοι τουρίστες και ένας Τυνήσιος σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε εμβληματικό μουσείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κτίριο του Κοινοβουλίου στο κέντρο της Τύνιδας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ομήρους στο Εθνικό Μουσείο Μπάρντο, ένα από τα σημαντικότερα της αφρικανικής ηπείρου.
Τελικά ήταν πολύ νωρίς για να ξεγράψουμε τον «Μπίμπι». Διαψεύδοντας όλες τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και τα exit polls, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κέρδισε μια ιστορική τέταρτη θητεία στην πρωθυπουργία του Ισραήλ. Πώς τα κατάφερε;