espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 4:03:15 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Περισσότερα από 100 έργα, προϋπολογισμού άνω των 500 εκατ. ευρώ, υλοποιεί η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ), μέσα από μία πληθώρα χρηματοδοτικών εργαλείων, σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση του πρώτου έτους της λειτουργίας της.
Έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναμένεται ότι θα βρεθούν και πάλι σήμερα, Τετάρτη, οι υλοτόμοι-δασεργάτες των Σκουριών. Στόχος τους είναι να ασκήσουν πίεση στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ.
Σε περιβάλλον περιπλοκής προετοιμάζεται ο Αλ. Τσίπρας για την κρίσιμη συνάντησή του με την Ανγκελα Μέρκελ την Δευτέρα στην Καγκελαρία, καθώς οι προσπάθειες ανάληψης παράλληλων πολιτικών πρωτοβουλιών συνάντησαν την Τρίτη απρόσμενες αντιδράσεις και μάλλον έπεσαν στο κενό.
Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του «Βήματος της Κυριακής» ότι υπάρχει «ζήτημα ΕΣΠΑ» και δυσχέρειας στις πληρωμές του προγράμματος.

«Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη δημοσιονομικά, καθώς τα προηγούμενα χρόνια εξαντλήθηκε η δημοσιονομική διευκόλυνση -πληρωμές top up 95% της κοινοτικής συνδρομής των ευρωπαϊκών κονδυλίων- που προσέφεραν τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ προς τους τότε δημόσιους προϋπολογισμούς» επισημαίνει το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας.
Μακρά θα είναι η εκλογική βραδιά στο Ισραήλ, καθώς τα exit polls που παρουσιάστηκαν στις 10 το βράδυ δεν φαίνεται να δίνουν σαφές προβάδισμα σε κάποιο κόμμα. Το Λικούντ του Νετανιάχου και ο κεντροαριστερός συνασπισμός υπό τον Χέρτσογκ συγκεντρώνουν από 27 έδρες επί συνόλου 120 στην Κνέσετ.
Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών παρακολουθεί την κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρωζώνη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ.

Σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, όσον αφορά τον «ρόλο» που διαδραμάτισε ο αμερικανός πρόεδρος τις τελευταίες εβδομάδες για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τα θεσμικά όργανα και για τις συνομιλίες που είχε με τη γερμανίδα καγκελάριο, ο κ.
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 01:50

Η ζωή της Μέρκελ γίνεται ταινία

Εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών αποκάλυψε τα σχέδιά της να γυρίσει μια ταινία για την ζωή της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017, την χρονιά κατά την οποία θα αναμένεται να διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία.
Συνάντηση με τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, αρμόδια για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, η Βικτόρια Νούλαντ, είχε συναντήσει τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Υποψίες για παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου φέρεται να έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Αντίστοιχες πληροφορίες δημοσιεύει το Real.gr το οποίο μεταφέρει επίσης δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Την κατάρριψη ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους ανακοίνωσαν οι συριακές δυνάμεις το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SANA, το αναγνωριστικό αεροσκάφος πετούσε πάνω από την πόλη Λατάκεια.

Πηγή: Το Βήμα