Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο της Νίκαιας για τις εφημερίες
Άννα Διαμαντοπούλου κατά κυβέρνησης για την κατάληψη της Νομικής
Βενιζέλος: «Η κυβέρνηση με στρατηγική ασάφεια επιδεινώνει τα μεγέθη»
Ν.Δ.: Χωρίς κλυδωνισμούς η επιλογή των τεσσάρων του Πολιτικού Συμβουλίου
Με σχετική άνεση, και χωρίς εσωτερικούς κλυδωνισμούς, φαίνεται ότι θα ξεπεράσει έναν ακόμα εσωκομματικό κάβο η σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Και αυτό διότι στην εκλογική διαδικασία που έχει ορισθεί για το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, για τα τέσσερα αιρετά μέλη, τους βουλευτές, που θα συμμετέχουν στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ δεν θα στηθούν κάλπες.
Ενταση στη Νομική Σχολή που τελεί υπό κατάληψη
Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ
Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης ότι περιέχεται ειδική διάταξη για το bullying καθώς με το τελευταίο άρθρο του νομοσχεδίου αντικαθίσταται το άρθρο 312 του Ποινικού Κώδικα «Πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά»:
Η ανθρωπιστική κρίση στη συνάντηση Γ. Μπασκόζου με τη γενική διευθύντρια ΠΟΥ
Πρόταση Τσιρώνη για εθελοντές ελεγκτές δόμησης και περιβάλλοντος!
Νέο νομοσχέδιο ανοίγει «παράθυρο» για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού
Το σχέδιο νόμου έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος.
Δραγασάκης: Το μόνο που ζητάμε από την Ευρώπη είναι να δώσει μια ευκαιρία στην Ελλάδα
"Το μόνο που ζητάμε από την Ευρώπη είναι να δώσει μια ευκαιρία στην Ελλάδα", αναφέρεται σε άρθρο του του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, που δημοσιεύεται υπό τον τίτλο,(All we ask is that Europe give Greece a chance) στνη βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times.