Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Και σήμερα ουρές έξω από το ΙΚΑ Καλλιθέας
ΥΠΕΞ σε Αγκυρα: Οχι υποδείξεις στην άσκηση των δικαιωμάτων μας
Υπ. Εξωτερικών προς Αγκυρα: «Οχι υποδείξεις στην άσκηση των δικαιωμάτων μας»
Μπλόκο του ΣτΕ στα έργα για το νέο λιμάνι της Πάτρας
Αντισυνταγματικό κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το νομοθετικό πλαίσιο για την κατασκευή του νέου λιμένα Πατρών, με συνέπεια να μην μπορούν να συνεχιστούν τα έργα εάν δεν εκδοθεί σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.
Επίθεση κατά κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ για τον ηλεκτρονικό τζόγο
Έπειτα από την κριτική στην πρόταση για τους ερασιτέχνες φοροκυνηγούς, την οποία χαρακτήρισε καφκικό σχέδιο η Χαρ.
Σκληρή αντιπαράθεση για το «πόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί»
Επιχείρηση κατά της Μπόκο Χαράμ από Νίγηρα και Τσάντ
Κλειστή η Λ.Αλεξάνδρας λόγω συγκέντρωσης οπαδών του Παναθηναϊκού
Οπαδοί της ομάδας, περίπου 700 σύμφωνα με την Αστυνομία, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πρόσφατη τιμωρία της, εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Υπό προσωρινή κράτηση τρείς ύποπτοι για τη δολοφονία του Νεμτσόφ
Πρόκειται για τους: Σαγκίντ Γκουμπάσεφ, Ραμζάν Μπακάγεφ και Ταμερλάν Εσκερχάνοφ.