Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 11:57:57 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

 Έχω λογαριασμούς μόνο με το μέλλον, διακήρυξε. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κ. Κιλτίδη, αλλά και τόνισε ότι είναι αντικομματική η θέση πως όσοι μας ψηφίζουν είναι οι υγιείς δυνάμεις. Τα μεγάλα έργα που θα προωθήσει καθώς
τοποθετεί ψηλά τον πήχη. Και συνάμα στέλνει σαφές μήνυμα προς τον κ. Μπαλάσκα:

Ήταν σαφές εδώ και λίγες εβδομάδες  ότι οι κάποτε ειδυλλιακές σχέσεις του βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη με τον Νομάρχη Ευάγγελο Μπαλάσκα έχουν διαταραχθεί.
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 13:17

Περιοδείες Κιλτίδη σε Λάρισα και Βόλο

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, είχε χθες Παρασκευή διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Νομάρχη Λάρισας, Δήμαρχο Λάρισας και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου και παραγωγικούς φορείς του Νομού, ενώ επισκέφθηκε και τον ΟΠΕΚΕΠΕ Λάρισας.
Οι κρίσεις προϊσαμένων του Υπουργείου Παιδείας δεν επέφεραν καμία αλλαγή στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς.
 Τις κτηριακές εγκαταστάσεις δύο Νηπιαγωγείων της πόλης του Κιλκίς, το 11ο και το 12ο, παρέδωσαν οι μηχανικοί του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων στο Δήμο Κιλκίς.
Η παράδοση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Γούναρη και του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Θωμά Αποστόλου.

Στην έλλειψη αγροτικών γιατρών στα χωριά των Κρουσίων.
Καθοριστικός για άλλη μια φορά ο ρόλος του Διοικητή Δημ. Ασημακίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που με τη λειτουργία και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει δίνει λύσεις εκεί που αδυνατεί να το πράξει η πολιτική ηγεσία.
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του Έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΚΟ)» με τίτλο: «Ανάπτυξη επαγγελματικής απασχόλησης στην εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία και στη διευκόλυνση των συγγενών τους».

«Στοπ» από την ΡΑΕ στις αιτήσεις για φωτοβολταϊκούς σταθμούς έως 150kW

Το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών σταθμών είναι εξαιρετικά μεγάλο και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έβαλε «φρένο» στις αιτήσεις για σταθμούς έως 150kW.
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 12:04

Απολύονται διότι έχουν συνδικάτο

 “Το “λάθος” μας είναι πως έχουμε συνδικάτο και μάλιστα ενεργό. Είμαστε ουσιαστικά το μόνο συνδικάτο σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου. Αυτό δεν μας συγχωρεί η εργοδοσία και προσπαθεί να μας εξουθενώσει”.
Αυτή είναι η εξήγηση που δίνουν με ένα στόμα όλοι οι απεργοί της βιομηχανίας STIBETHERM όταν τους ρωτήσαμε γιατί η εργοδοσία προέβη σε απολύσειςε τεσσάρων εργαζομένων, απολύσεις που προκάλεσαν την αντίδρασή τους και την απεργία από το πρωί της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου. 
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 12:02

Συνεργασία Τερζίδη με δήμαρχο Strumica

 Τον δήμαρχο της Strumica από την FYROM, κο  Zoran Zev υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Τερζίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι είναι δυνατόν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιτύχουν πολύ υψηλά επίπεδα συνεργασίας και πρότεινε μάλιστα να συμμετάσχει ο δήμος της Strumica στην «Eυρωπεριφέρεια», ώστε η μελλοντική, διμερής συνεργασία να είναι ακόμη πιο ισχυρή και δυναμική.
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 12:00

«Άρτος και θεάματα»

 Φωταγωγημένη για πρώτη φορά και φορώντας τα καλά της, η νεόκτιστη κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου υποδέχθηκε την 1η Γιορτή Ψωμιού Πολυκάστρου, τις μοναδικές γεύσεις των αρτοποιών του νομού μας, των φορέων της πόλης και τα υπέροχα χορευτικά των Ανατολικορωμυλιωτών, των Ποντίων και των Μικρασιατών.