Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο Κ. Χαμουρούδης
Με τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί από 21-22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των Ελληνικών συνόρων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.
O Α.Σ. Αθλος στη Θεσσαλονίκη
Στις 08/02/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ε.Ο.Μ.Α. Διασυλλογικο Πρωτάθλημα kick boxing Συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα .Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρώτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα ποδιά έμπειρων αθλητών. Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Αθλος Κιλκίς με τρεις Αθλητές , τους :
Η νέα διοίκηση των Ακριτών Επταλόφου
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
Στη θέση του προέδρου συνεχίζει ο κ. Αμοιρίδης Νικόλαος του Μιχαήλ, ενώ για πρώτη φορά στο Δ.Σ. συμμετέχει ο κ. Χρήστος Κετσετζής, ο κ. Νικόλαος Καρασαββίδης και η κ. Μαρία Αμοιρίδου του Ιωάννη.
Αποκριές στο Κιλκίς με ...τρελές ελπίδες και μασκαράδες με καπέλα!
Με ζωηρό κέφι, με μοναδικό μπρίο και με τρελές ελπίδες συνεχίζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του ο Δήμος Κιλκίς μετά τα επιτυχημένα μουσικά όσο και εύγευστα τσικνίσματα της Τσικνοπέμπτης στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Εκεί δημιουργήθηκε ένα πολύχρωμο σκηνικό με μάσκες, σερπαντίνες, σαπουνόφουσκες ενώ για τις ανάγκες της βραδιάς, όπως εξάλλου επιτάσσει το έθιμο, στήθηκαν ψησταριές με κάρβουνα όπου ψήθηκαν κρεατικά.
Μπάλες ποδοσφαίρου σε σχολεία μοίρασε ο Σ. Καζαντζίδης!
Την Τσικνοπέμπτη ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης επισκέφθηκε το 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και μοίρασε μπάλες ποδοσφαίρου στους μαθητές των παραπάνω σχολείων! Συγχρόνως είχε επαφές με το σύλλογο διδασκόντων και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Μπάλες ποδοσφαίρου μοίρασε ο κ. Καζαντζίδης και στην Ακαδημία του ''Πάϊκου'' Γουμένισσας.
Ο κ. Καζαντζίδης παρέστη επίσης στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Κιλκίς και του ΓΑΣΚ Κιλκίς. Στην εκδήλωση του ΓΑΣΚ, μάλιστα ήταν και τυχερός, καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας.
Η πίτα των Μοτοσυκλετιστών
Το Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς έκοψε την πίτα του σε μια όμορφη εκδήλωση με την παρουσία όλων των μελών του.
Με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθησαν στη γιορτή της πίτας του Μ.Ο.Κ., για το 2015, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην ταβέρνα Βαρελόφρονες στην πόλη του Κιλκίς!
8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Φ(e)τολόγιο
Στις αρχές της σχολικής χρονιάς το Σχολείο μας ενημερώθηκε από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ότι το Ίδρυμα Λάτση χρηματοδοτεί δραστηριότητες μαθητών στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα». Το σχολείο κατέθεσε πρόταση, η οποία αξιολογήθηκε θετικά και ήταν μια από τις 17 που επιλέχθηκαν να χρηματοδοτηθούν από 171 προτάσεις που κατατέθηκαν από σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.
Η Σκανδιναβία σε σταυροδρόμι απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία
Νταβούτογλου: Σε κρίσιμο σημείο οι διαπραγματεύσεις για το κουρδικό
Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέλαβαν τμήμα του Ντεμπάλτσεβε
Ουκρανικός στρατός και φιλορώσοι αντάρτες έλαβαν εντολή να έχουν αποσύρει τα βαρέα όπλα τους δύο ημέρες μετά την τελευταία εκεχειρία που τέθηκε σε ισχύ.