Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ελλάδα - Ουκρανία: Η διπλή υπαρξιακή κρίση της Γερμανίας
Ρώσος βουλευτής θέτει θέμα γερμανικών αποζημιώσεων έως 4 τρισ. ευρώ
Χάκερ του χαλιφάτου χτύπησαν το twitter του Newsweek
Ο Β. Παπαγεωργόπουλος κατέθεσε αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Τετάρτη ο Π.Καμμένος
Φτάνει την Τετάρτη στην Κύπρο για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, για επαφές με την πολιτειακή, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, την δε Πέμπτη θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη για το θέμα των αγνοουμένων.
Βαρουφάκης: «Με την ψήφο εμπιστοσύνης αρχίζει η μεταμνημονιακή περίοδος»
Πηγή: Το Βήμα
Π. Νικολούδης: Ανέλεγκτες υποθέσεις φοροδιαφυγής ύψους €7 δισ.
ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος αμερικανίδας ομήρου των τζιχαντιστών
Η Μιούλερ βρισκόταν κρατούμενη στην άτυπη πρωτεύουσα του χαλιφάτου το οποίο έχει «ιδρύσει» το Ισλαμικό Κράτος, την Ράκα της Συρίας.
220.000 στρέμματα αγροτικής γης κάτω από το νερό στον Εβρο
Σε ασφαλές σημείο ρυμουλκείται το «Μελίνα ΙΙ»
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, το πλοίο δεν πραγματοποιούσε δρομολόγιο, ήταν κενό επιβατών και αγκυροβολημένο στην περιοχή.