Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 6:51:27 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Από την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της Ν.Α. Κιλκίς ανακοινώθηκε η υλοποίηση του προγράμματος δράσης για την περιοχή του κάμπου Θεσσαλονίκης – Πέλλας – Ημαθίας – Κιλκίς, που έχει χαρακτηρισθεί ως ευπρόσβλητη ζώνη από την νιτρορύπανση γεωργικής προέλευσης.
Το πρόγραμμα δράσης αυτό περιλαμβάνει όλο το νομό Κιλκίς και έχει 5ετή διάρκεια.
Η δράση εφαρμόζεται σε αρδευόμενες εκτάσεις που βρίσκονται στην περιοχή παρέμβασης.
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:54

Με σφραγίδα Κράβαρη

 Με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε ποδαρικό στο 2008 με νίκη επικρατώντας του ΠΑΟ Διοικητηρίου στην έδρα του. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση ωστόσο όμως κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τσακμάκη και να αντέξουν στην πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι κατά τα τελευταία είκοσι λεπτά.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στην μετριότητα χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μια αξιόλογη φάση και από τα δύο συγκροτήματα, με τον Κιλκισιακό να έχει φλύαρη και ανούσια εδαφική υπεροχή.
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:50

«Βοήθεια στο Σπίτι» σε 91 δήμους

Την παράταση εφαρμογής του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 91 δήμους σ’ όλη τη χώρα μέχρι τις 31 Αυγούστου 2008 προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας.
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν εκτός του Υφυπουργού, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και 
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:47

Λύση η μονιμοποίηση

Όταν επισημάναμε τις μεθόδους πολιτικής αιχμαλωσίας των συμβασιούχων υπαλλήλων, κάποιοι φίλοι μας στην Αξιούπολη γκρίνιαξαν. Γι’ αυτούς προέχει η καταδίκη της Δημάρχου Αξιούπολης και μόνο. Να καταδικάσουμε την κ.Συμεωνίδου δεν φτάνει. , Διότι ποια είναι η πολιτική αξιοπιστία του Υπουργείου Εσωτερικών όταν αφενός ζητά νέα σύμβαση και αφ’ ετέρου ζητά να προσληφθούν άτομα με σχετική εμπειρία! Πόσοι στην Αξιούπολη και στο ν. Κιλκίς έχουν εμπειρία από λειτουργία ΚΕΠ και είναι διαθέσιμοι; Μόνο οι δυο υπάλληλοι του ΚΕΠ Αξιούπολης. Άρα το Υπουργείο φωτογραφίζει και εκείνους που «πρέπει» να προσληφθούν.
Αλλά αν οι δυο υπάλληλοι του ΚΕΠ καλύπτουν πάγιες και δι
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:45

Παρακαλούμε απάντηση

Μήπως υπάρχει κανείς στη Γουμένισσα να μας ενημερώσει ποιος είναι αυτό το σωματείο των γυναικών με εξωσωματική γονιμοποίηση που δρα στην περιοχή και ως μη κυβερνητική οργάνωση δέχθηκε πλούσια τα ελέη του Υπουργείου Εξωτερικών με χρηματοδότηση 30.000 ευρώ;
Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει να μας ενημερώσει. Αλλιώς να το ψάξουμε παρακάτω το πράμα.
Οίκοθεν, νοείται πως αν υφίσταται το σωματείο να κάνει τον κόπο να ενημερώσει για τη δράση του που κρίθηκε τόσο σημαντική ώστε να χρηματοδοτηθεί από το ΥΠΕΞ.
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 12:45

Ζητείται κριτική από τα δεξιά

Εξ αριστερών έχουμε τον Κώστα Πινέλη με τις «Βολές κατά ριπάς». Εκ δεξιών όμως ακόμα αναμένουμε τον Θόδωρο Παυλίδη. Παρότι προ μερικών εβδομάδων έγραψε πως ξεκινά την κριτική του (και) στα κυβερνητικά πεπραγμένα, ο εξαίρετος φίλος σιωπά.
 Είδηση δεν είναι πως η αγορά πήρε «φωτιά» με τις συνεχείς ανατιμήσεις αγαθών, ουσιωδών και μη. Ούτε είναι είδηση ότι κάθε γιορτινή περίοδο τα τηλεοπτικά κανάλια αφιερώνουν δεκάδες ρεπορτάζ για την δυσθεώρητη άνοδο της τιμής της; γαλοπούλας - κανείς ή ελάχιστοι τρώνε, αλλά το θέμα «πουλάει» - των τροφίμων, των ειδών ρουχισμού, των ηλεκτρικών, των δώρων κ.ο.κ.
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008 06:30

Ηρωίνη και χασίς σε Κιλκίς, Πολύκαστρο

 Ο καθημερινός αγώνας των ανδρών της Ασφάλειας Κιλκίς κατά των εμπόρων ναρκωτικών είχε δυο ακόμα επιτυχίες. Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου αστυνομικοί συνέλαβαν στο Πολύκαστρο έναν 30χρονο ημεδαπό να κατέχει δυο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε έλεγχο που έκαναν στο σίτι του βρέθηκαν άλλα 47 γραμμάρια κάνναβης και ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008 06:27

Ημερίδα για τη βία

Ενδιαφέρουσα Ημερίδα  διοργανώνουν  ο σύλλογος των εκπαιδευτικών και ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ /ΤΕΕ Αξιούπολης, στις 18 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ/ΤΕΕ Αξιούπολης με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία » 
 Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ, πέραν του Πολιτικού Προσυνεδριακού Προγραμματισμού, ο οποίος συζητήθηκε και ελήφθησαν αποφάσεις, έγινε και ενημέρωση για τη στελέχωση των Κλιμακίων των Περιφερειών, στα οποία βεβαίως, θα προστεθούν και αυτά των Νομών.
Στις Περιφέρειες, την ευθύνη θα έχουν Κεντρικά Πολιτικά Στελέχη, τα οποία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συμμετέχει και ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης, είναι τα εξής: Φώφη Γεννηματά, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Αηδόνης, Βαγγέλης Μουτάφης, Μαρία Παπαγεωργίου, Πέτρος Λάμπρου, Γιώργος Φλωρίδης.