espa pkm

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, 4:26:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φέρχοφστατ συγχαίρει τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι για το επιτυχημένο ποσοστό που έλαβαν βάσει των exit poll και εκφράζει την ελπίδα ότι το κόμμα θα παίξει ρόλο-κλειδί σε ενδεχόμενη συμμαχική κυβέρνηση.

Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. είναι ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς, αφού το μέχρι τώρα εκλογικό αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο. Σύμφωνα με το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Γεωργαντά, σε 150 εκλογικά τμήματα ο κ. Γεωργαντάς συγκεντρώνει 5621 σταυρούς έναντι 2961 του Βαγγέλη Μπαλάσκα.

Για την απόλυτη ενημέρωσή σας όσον αφορά τις εκλογές στο νομό Κιλκίς, τα αποτελέσματα, τα συμπεράσματα που βγαίνουν για το νομό Κιλκίς, τα κόμματα και τα πρόσωπα, μη χάσετε την Τρίτη την καθημερινή εφημερίδα του νομού Κιλκίς, ΠΡΩΙΝΗ, και την Τετάρτη το εβδομαδιαίο μας φύλλο, τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Αναλυτικοί πίνακες και ερμηνείες του εκλογικού αποτελέσματος, με την έγκυρη και αντικειμενική ματιά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Σύμφωνα με το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Γεωργαντά, σε 125 εκλογικά τμήματα ο κ. Γεωργαντάς συγκεντρώνει 4800 σταυρούς έναντι 2570 του Βαγγέλη Μπαλάσκα και κοντά στους 1400 συγκεντρώνει ο Θεόδωρος Πασσαλίδης και 1200 ο Σούλης Καζαντζίδης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος της τρέχουσας επικαιρότητας («man of the moment»), το παιδί- θαύμα της Νέας Αριστεράς στην Ελλάδα, ενώ στα 40 του χρόνια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται μικρός για πολιτικός ηγέτης», γράφει το CNN.
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 21:49

Aποτελέσματα 58/218 στο νομό Κιλκίς

Σε 58 εκλογικά τμήματα, σε σύνολο 218 τμημάτων στο νομό Κιλκίς, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 34,65%

ΣΥΡΙΖΑ: 28,94%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 8,48%

ΠΑΣΟΚ: 6,60%

ΚΚΕ: 4,61%

ΑΝ.ΕΛ.: 4,46%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 3,62%

ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 2,57%

ΛΑΟΣ: 1,73%

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί προληπτικά έξω από την ΝΕΡΙΤ στην Αγ. Παρασκευή.

Μία διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται στην είσοδο του ραδιομεγάρου και ενώ αστυνομικοί βρίσκονται και στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: Το Βήμα
Από το αγροτικό κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας ήρθαν στις 19.16 της Κυριακής τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη σε ειδικά εκλογικά τμήματα φυλακών.

Οι 57 εκλογείς (ήταν 310 τον Ιούνιο του 2012) έδωσαν την πρώτη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ (42,11% και 24 ψήφους), με διαφορά 12,29% από τη ΝΔ (29,82% και 24 ψήφοι).
Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 23:50

Τα πρώτα αποτελέσματα από την Αμφίπολη

Μια και το μνημείο στον Λόφο Καστά είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αξίζει να δει κανείς πώς ψήφισαν στον Δήμο Αμφίπολης. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε σύνολο 3.067 εγγεγραμμένων ψήφισαν 1.638 (53,41%).

«Μας γεμίζει ευθύνη η εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν θα την προδόσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών- Σοσιαλιστών, Γ. Παπανδρέου.

«Η απόφαση των πολιτών πρέπει να γίνει σεβαστή και στο εσωτεικό και το εξωτερικό» πρόσθεσε ο Γ.