espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 8:33:13 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πρώην κυβερνήτης μιας πλούσιας Πολιτείας, πρώην πλεϊμπόι, από πολιτικό σόι, και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Βραζιλίας... Ο Αέσιο Νέβες έκανε την έκπληξη στις χθεσινές εκλογές: τερμάτισε δεύτερος, με 34,2%, και είναι εκείνος που θα αντιμετωπίσει την Ντίλμα Ρούσεφ στον β' γύρο, στις 26 Οκτωβρίου.
Η επόμενη φάση στην υποβρύχια έρευνα για την χαμένη πτήση MH370 της Malaysia Airlines άρχισε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με το ερευνητικό σκάφος GO Phoenix το οποίο έχει φτάσει στην περιοχή αναζήτησης, στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.
Αυτός ο γάμος μόνο συνηθισμένος δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί. Γάλλος, μετά από πολύμηνη δικαστική μάχη, καταφέρνει να παντρευτεί τη πρώην σύζυγο του πατέρα του. Ο γάμος του 45χρονου Ερίκ Ολντέρ και της 48χρονης Ελιζαμπέτ Λορέντζ πραγματοποιήθηκε σε χωριό της βορειοανατολικής Γαλλίας κοντά στην πόλη Μετς, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο πρώην άντρας της νύφης - και φυσικός πατέρας του γαμπρού.
Αποστολή Βερολίνο

Η διεθνής έκθεση Innotrans, που διοργανώνεται στο Βερολίνο και εφέτος έγινε δέκα ετών, είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη σιδηροδρομική έκθεση στον κόσμο, δίνοντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο μέλλον των σιδηροδρόμων.
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 09:50

Τα «τρελά φορτηγά» της Εγνατίας οδού

«Το 90% των φορτηγών που προέρχονται από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την πΓΔΜ και κινούνται κυρίως στην Εγνατία οδό έχουν τεχνικά προβλήματα, βασικά με τα ελαστικά, με τη συντήρηση, αλλά και με το ζήτημα του χρόνου απασχόλησης των οδηγών.
Έχει επιλέξει να δίνει με... το σταγονόμετρο στοιχεία για τον σχεδιασμό δράσεων γύρω από τα απορρίμματα. Περισσότερο σκιαγραφεί το μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο θα εφαρμοστεί στην Αττική βάσει του προγράμματος της νέας περιφερειακής Αρχής, παρά παραθέτει αναλυτικές διατυπώσεις.
Παίζει διπλό παιχνίδι: Ο Γιόργκ Άσμουσεν είναι από τη μια υφυπουργός εργασίας της γερμανικής κυβέρνησης, από την άλλη ανεπίσημος εντεταλμένος για το ΣΥΡΙΖΑ κάποιου άτυπου κέντρου αποφάσεων στο Βερολίνο – άγνωστο αν αυτό υπάγεται στην καγκελαρία, το υπουργείο οικονομικών, ή το υπουργείο εξωτερικών.
Δεσμεύσεις για ακύρωση του μνημονίου με συνοπτικές διαδικασίες, ακόμη και «άρπα, κόλλα», αλλά και για αποφυγή κάθε είδους μονομερούς ενέργειας στο ζήτημα του χρέους και της δανειακής σύμβασης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται ως πραγματικότητα, προσφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση λίγες ημέρες πριν την κοινοβουλευτική μάχη για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντηση που είχαν στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ότι στο Κυπριακό «έχουμε μία πραγματική διαφορά» μάλλον δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα δικαιωνόταν τόσο γρήγορα.
Ένας πυρήνας της Αλ Κάιντα στη Συρία, ο οποίος έγινε στόχος των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών τον Σεπτέμβριο, θα μπορούσε ακόμα να εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο επίθεσης στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, και μάλιστα «πολύ, πολύ σύντομα», δήλωσε ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.