espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 7:01:24 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 09:50

Η Ευρώπη του 2014 θυμίζει εκείνη του 1937

Η ύφεση που ακολούθησε το Κραχ του 1929 επιδεινώθηκε εντυπωσιακά οκτώ χρόνια αργότερα και η ανάκαμψη ήρθε με την τεράστια οικονομική ώθηση που έδωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, μια σύγκρουση που κόστισε πάνω από 60 εκατομμύρια ζωές.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 09:50

Alibaba: η εταιρεία που εκτόπισε Amazon και eBay

Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εισάγεται η κινεζική εταιρεία διαδικτυακών πωλήσεων Alibaba. Η Δύση αναγκάζεται πλέον να ανοίξει τα μάτια, τα αφτιά (και το πορτοφόλι της) σε μια επιχείρηση-κολοσσό που ελέγχει πάνω από τα τρία τέταρτα του ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου στην αχανή Κίνα.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 09:50

Σκωτία 06:28: Το ΟΧΙ προηγείται με 55%

Έκλεισαν τα μεσάνυχτα οι κάλπες στα 5.579 εκλογικά τμήματα της Σκωτίας στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον η μακρά διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 09:50

Έρχεται το ψηφιακό κοινωνικό μέρισμα

Ένα κουπόνι με το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν υπηρεσίες σύνδεσης στο διαδίκτυο, ταμπλέτα ή laptop θα δικαιούνται σε έναν μήνα οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος των λιγότερο ανεπτυγμένων περιφερειών της χώρας, σύμφωνα με το σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Υποδομών.
Φρένο θέτει η περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου σε διαγωνισμούς έργων, που προκηρύχθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).
Οι αποφάσεις της για αναβολή διενέργειας διαγωνισμών που φέρουν την υπογραφή του πρώην περιφερειάρχη και πρώην προέδρου του ΕΔΣΝΑ κ.
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), μία ιδιωτική εταιρία που λειτουργεί με άγνωστο μετοχολόγιο και κλειστά «βιβλία» και έχει αναλάβει εδώ και εξήντα χρόνια τις δημόσιες μεταφορές της συμπρωτεύουσας, εντάχθηκε πλέον στους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).
Διαγωνισμό για την αξιοποίηση του διατηρητέου κτιρίου-«φιλέτου» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς, απέναντι από το Μοναστηράκι, και έχει θέα την Ακρόπολη προκήρυξε ύστερα από χρόνια καθυστερήσεων η ιδιοκτήτρια του ακινήτου Αττικό Μετρό (ΑΜ).
Με την βούλα του Πάπα Φραγκίσκου στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αλ. Τσίπρας στην Αθήνα, έπειτα από την επίσκεψη αστραπή στο Βατικανό και την 20λεπτη συνάντηση με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 08:00

Σκωτία: Τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν ΟΧΙ

Έκλεισαν τα μεσάνυχτα οι κάλπες στα 5.579 εκλογικά τμήματα της Σκωτίας στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον η μακρά διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων.
Έκλεισαν τα μεσάνυχτα οι κάλπες στα 5.579 εκλογικά τμήματα της Σκωτίας στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον η μακρά διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων.