espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 12:50:15 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τουλάχιστον τα μισά αεροσκάφη του στόλου της Air France έμειναν τη Δευτέρα καθηλωμένα στο έδαφος, αριθμός που πιθανόν να αυξηθεί σε οκτώ αεροσκάφη στα δέκα, σύμφωνα με ένα από τα συνδικάτα των πιλότων που μετέχουν στην απεργία η οποία μπορεί να έχει διάρκεια.

Άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι εγγραφές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας για τους πρωτοετείς φοιτητές, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις μετεγγραφής θα μπορούν να δηλώσουν σε ποιο πανεπιστήμιο επιθυμούν να μετεγγραφούν.

Την έξοδο της Αρετής Τσοχατζοπούλου από τη φυλακή, πρότεινε στο Πενταμελές Τμήμα Αναστολών ο εισαγγελέας της έδρας κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο εισαγγελέας ζήτησε καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους την αναστολή της ποινής της, καθώς η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων το ένα έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.
Δύο αλλοδαποί διακινητές παράνομων μεταναστών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας από λιμενικούς στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η τοπική Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ότι ιστιοφόρο σκάφος που έπλεε χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας είχε αποβιβάσει 15 άτομα στην παραλία Τραγανού.
Ως νέο μόνιμο «χαράτσι» που θα ανταγωνίζεται τον ΕΝΦΙΑ σε κοινωνική απαξία και δυσφορία χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) την νέα «ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου» και τη συχνή έκδοση πιστοποιητικού πληρότητας.
Θύμα του υπερβάλλοντα ζήλου των αστυνομικών του Λος Αντζελες αλλά και των πολλών ρατσιστικών στερεοτύπων που εξακολουθούν να υπάρχουν στην Πόλη των Αγγέλων, φαίνεται πως έπεσε η αφροαμερικανή ηθοποιός Ντανιέλε Γουότς, πρωταγωνίστρια στην ταινία «Τζάνγκο, ο Τιμωρός» του Ταραντίνο.
Το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» της Hellenic Seaways κλείνει φέτος τα 9 χρόνια ταξιδιών στις ελληνικές θάλασσες και το γιορτάζει η εταιρεία δωρίζοντας εισιτήρια στους επιβάτες που επιλέγουν την Hellenic Seaways για την μετακίνησή τους!
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσιάζει την Τρίτη τα σχέδιά του για την ενίσχυση της συμμετοχής των ΗΠΑ στον αγώνα για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα, που μαστίζει πολλές χώρες της Δυτικής Αφρικής, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Wall Street Journal.
Μετά τη θύελλα της πολιτικής κρίσης των τελευταίων εβδομάδων, την παραδοχή πως οι οικονομικοί στόχοι δεν θα πιαστούν και με φόντο τη χαμηλότατη δημοτικότητά του, ο Φρανσουά Ολάντ βάζει την κυβέρνηση του στην κρίση της Εθνοσυνέλευσης, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης για να ισχυροποιήσει τη θέση του.