Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μέση Ανατολή: Το ζην επικινδύνως των μελών ανθρωπιστικών οργανώσεων
ΠΟΜΙΔΑ: Μόνιμο χαράτσι η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου
«Κόκκινος» συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για χτύπημα κατά αστυνομικού στόχου
Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2011»
Ο ΕΛ.Γ.Α. με σχετική ανακοίνωση του προς στους Δήμους καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Δευτέρα 1-9-2014 έως και Τρίτη 30-9-2014, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες), δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετό, χιόνι, χαλάζι) και ασθένειες (περονόσπορο στα αμπέλια) ως αποτέλεσμα δυσμενών καιρικών κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2011. (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2011»)
Η κλήρωση των αγώνων της β’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ
Από την κλήρωση που διεξήχθη στην ΕΠΣ αναδείχθησαν τα παρακάτω ζεγάρια που θα αναμετρηθούν για τη β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς το προσεχές Σαββατοκύριακο
Π. Γυναικόκαστρο-Κιλκισιακός
Γοργόπη-Ν. Γυναικόκαστρο
Πεδινό- Πλαγιά
Χέρσο - Π. Αγιονέρι
Νέα Σάντα - Καστανιές
ΠΑΟΝΕ - Λεβεντοχώρι
Παντελεήμονας - Κρηστώνη
Χωρίς αγώνα περνούν στην επόμενη φάση οι ομάδες: Γουμένισσα, Πολύπετρο, Α.Ε. Πολυκάστρου, Αξιούπολη, Γαλλικός, Μ. Βρύση, Μεταλλικό, Μάνδρες και Μαυρονέρι.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ τρεις νέες οργανώσεις
Την εγγραφή νέων μελών και τη λειτουργία τριών νέων οργανώσεων στο νομό Κιλκίς στοχεύει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να διευρύνει την επιρροή του κόμματος στην κοινωνία και να δυναμώσει ανάλογα τις κομματικές δυνάμεις του.
Το πρόβλημα που έχει πανελλαδικά το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις δυνάμεις του να μην αντιστοιχούν πια στα εκλογικά αποτελέσματα και στους στόχους του, το έχει και στο νομό Κιλκίς, όπου μάλιστα τα ποσοστά του ήταν πάντα χαμηλότερα από το μέσο όρο πανελλαδικά.
Ουσιαστικά, οργανωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμείνει στα χαμηλά εκλογικά ποσοστά του 4% κι αυτό θα πρέπει να ανατραπεί άμεσα, αν θέλει το κόμμα να παρακολουθήσει την εκλογική του έκρηξη. Γι’ αυτό και ο στόχος να δυναμώσει οργανωτικά στο νομό Κιλκίς, έχει μπει πια σε άμεση προτεραιότητα για τον γραμματέα της Ν.Ε. Λάζαρο Λαζαρίδη.
ΠΑΣΟΚ προς Βεντούρη: Αν δεν μπορείς παραιτήσου
Ευθεία επίθεση κατά του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Θρ. Βεντούρη τον οποίο κατηγορεί ουσιαστικά για υπονόμευση της λειτουργίας των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας εξαπέλυσε η Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της.
Το θέμα είναι γνωστό στους αναγνώστες των εφημερίδων μας αφού προ ολίγων εβδομάδων είχαμε αποκαλύψει ότι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απυηδισμένα από την πολιτική Βεντούρη απέστειλαν προς τον κ. Βενιζέλο επιστολή ζητώντας ουσιαστικά την αντικατάστασή του.
Ο κ. Βεντούρης είχε αντιδράσει τότε και με επιστολή απάντησή του στο δημοσίευμα των εφημερίδων μας επέρριψε τις ευθύνες για όσα δεινά αντιμετωπίζουν τα δυο ιδρύματα στη διοίκηση και στους εργαζόμενους.
Τμήμα αρχαρίων στο «Αρκάδι»
Το Δ.Σ του συλλόγου Κρητών Ν. Κιλκίς το Αρκάδι σας ενημερώνει ότι στις 29/9/2014 ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα χορού στις 7 το απόγευμα για το τμήμα των αρχαρίων και στις 8 για το τμήμα των παραστάσεων στα γραφεία μας που βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπόλεως 17. Μηνιαία συνδρομή είναι το ποσό των 5 Ευρώ!