Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επιμελητήριο Κιλκίς :Εθνική Επιτροπή για την ΑΕΠΙ
Ένα ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρήσεις και πολλαπλάσιους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα. φαίνεται να παίρνει το δρόμο μιας ρεαλιστικής διευθέτησης.
Φύγετε, κι αφήστε σε άλλους να πουν τα “ΟΧΙ” που απαιτεί ο λαός μας
Προτού ξεκινήσω την ομιλία μου, ακούγοντας τους συναδέλφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι στηρίζουν την σημερινή πολιτική της Κυβέρνησης, από τις τοποθετήσεις τους, διαπίστωσα πως αρκετοί εξ αυτών από το βήμα αυτό εξέφρασαν επιφυλάξεις για τον προϋπολογισμός και ορισμένοι μάλιστα τον επέκριναν.
Ζεσταίνουν τους πένητες με …πυροτεχνήματα
Ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του πριν δυο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, θύμα της κρίσης καθώς πνίγηκε από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού που χρησιμοποιούσε η μάνα του για να ζεστάνει το σπιτικό της, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για πετρέλαιο ούτε για ηλεκτρικό, όπου μάλιστα η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα.
Πέντε παραγωγοί του Κιλκίς στη Βιολογική Κτηνοτροφία
Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση ένταξης των επιτυχόντων δικαιούχων παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα
Προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων και για ένα έτος.
Τηλεδιάσκεψη για το παρατηρητήριο σχολικής βίας
Η Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου «για την πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού», οργάνωσε και πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 τηλεδιάσκεψη των δικτύων όλων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την Ενδοσχολική Βία.
Σχολή Γονέων στο Nομό Κιλκίς
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.
Την 5η θέση στον κόσμο κατέλαβε αθλήτρια από τη Γουμένισσα
Την πέμπτη θέση στα 52κ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος ζίου-ζίτσου νεανίδων (ηλικιακής κατηγορίας 18 ετών), οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το τριήμερο από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24.11.13 στο Βουκουρέστι, κατέλαβε η Παναγιώτα Αλμπάνη.
Αίας: Μια ζεστή οικογένεια του στίβου
Το τμήμα στίβου του ΑΙαντα ΚΙΛΚΙΣ μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να προσελκύσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών ο οποίος συνεχώς αυξάνεται.
Μεταγραφές στον Στίβο
Η περίοδος μεταγραφών ολοκληρώθηκε και τυπικά με την έγκριση των σχετικών πρακτικών από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Αρκετοί αθλητές επέλεξαν να αφήσουν τα παλιά τους σωματεία και να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή για τον Στίβο.