Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θα λάβουν το μήνυμα
Και μια και μιλάμε για Χρυσαυγίτες. Μην θαρρείτε πως επειδή δεν έγινε καμιά σύλληψη στο Κιλκίς το πράμα θα περάσει έτσι στο …ντούκου για μερικούς (4-5) παλικαράδες, ιδιαίτερα μιας ευαίσθητης υπηρεσίας.
Θα το πάρουν το μήνυμά τους λίαν συντόμως.
Θύμισε την εκκωφαντική σιωπή τους
Το είχαμε επισημάνει στο ρεπορτάζ για την προ μηνών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαχουρίδης είχε ζητήσει να μην προσκαλείται η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Κιλκίς.
Και Τμήματα ο ΣΥΡΙΖΑ!
Πολυσέλιδη ανακοίνωση με το αγροτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μας εστάλη με e-mal από το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς!
Αποκτήσαμε και… Τμήματα σύντροφε Λάζαρε;
Να συμφωνούσαμε έστω και… συντροφικά
Πρόταση για έκδοση ψηφίσματος – καταδίκης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και της φασιστικής δράσης κατέθεσε ο δήμαρχος Παιονίας Θ. Λαπόρδας στο δημοτικό συμβούλιο.
Δώστε μας πίσω την Βιβλιοθήκη!
Την επανασύσταση της πάλαι ποτε Δημοτικής Βιβλιοθήκης επιδιώκει ο Δήμος Κιλκίς ύστερα και από τη γνωστή περιπέτεια στην οποία εισήλθε η Δημόσια Βιβλιοθήκη καθώς είναι μια από τις δεκάδες που συγχωνεύονται πανελλαδικά στο πλαίσιο των οικονομιών που επιδιώκει το κεντρικό κράτος.
ΠΑΣΟΚ :Μία μόνη επιλογή έχουμε: Να ξανασταθούμε όρθιοι
Με αφορμή τα 39 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-09 από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς επετειακή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα της Κ.Ε. Νίκο Ανδρουλάκη.
Η “Ευκράντη” στον Βόλο
Ημερήσια εκδρομή στο Βόλο πραγματοποίησε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Σύλλογος γυναικών Πολυκάστρου << ΕΥΚΡΑΝΤΗ >>. Νωρίς το πρωί αναχώρησαν από το Πολύκαστρο.
Χρ. Σπίγκος : Ένα μνημείο για όλους τους νεκρούς του Εμφυλίου
Πρόταση να ανεγερθεί με τη συνεργασία και του Δήμου Κιλκίς ένα κοινό μνημείο υπέρ όλων των πεσόντων στους εμφυλίους πολέμους υπέβαλε προς τον Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σπίγκος,
Και ανεξάρτητοι είμαστε και οικολόγοι
Παραστατιδης: Και ανεξάρτητοι είμαστε και οικολόγοι και με όποιον θέλουμε μιλάμε.
Σιγά την πρόκληση
Απασχολεί έντονα την κυβέρνηση μια ανάρτηση των Εφέδρων στο διαδίκτυο με την οποία καλείται να παραιτηθεί (η κυβέρνηση) και να αναλάβει άλλη υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου κλπ. Οι παλιότεροι θυμούνται ότι μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου πρωθυπουργός ανέλαβε ο τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου Κ. Κόλλιας.