Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στο Τελωνείο Ευζώνων η βουλευτής Ειρ. Αγαθοπούλου με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Στις αρχές Αυγούστου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, αποτελούμενη από την βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου και τα τοπικά στελέχη του κόμματος, Λάζαρο Λαζαρίδη συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό και Αναστασία Πάγκου, επισκέφθηκε το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, πύλη εισόδου για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τη χώρα μας.
Ανοιγμα ΘΕΟΤΟΚΕΙΩΝ από τον «Αγιο Τρύφωνα»
Με τα εγκαίνια της έκθεσης του Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Τρύφων», την Πέμπτη 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε και η έναρξη των 38ων Θεοτοκείων στη Γουμένισσα. Ο χώρος στον οποίο έλαβαν χώρα τα εγκαίνια, είναι το πρώην κατάστημα ΙΚΑ της Γουμένισσας.
Εκδηλώσεις στο Παλατιανό
Ορόσημο αποτέλεσε η εντυπωσιακή παρουσία των Συλλόγων στις εορταστικές εκδηλώσεις του Παλατιανού την παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος τη Δευτέρα 5 Αυγούστου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Παλατιανού.
Εκδρομή στη Σαμοθράκη από το Σύλλογο Παλατιανού
Ιστορικής σημασίας τριήμερη εκδρομή πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Παλατιανού «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» στη Σαμοθράκη.
Στην πανέμορφη Σαμοθράκη με τις φυσικές ομορφιές φιλοξενήθηκε ο Σύλλογος Παλατιανού από τον Δήμο Σαμοθράκης στα πλαίσια των τοπικών εκδηλώσεων του νησιού.
ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η αρχή γίνεται με την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος το οποίο θα συμμετέχει ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς μετά από μια διακοπή 3 ποδοσφαιρικών ετών.
Οσονούπω τα Χοληστερίνεια 2013
Κι όσοι αδυνατίσατε στις διακοπές σας, κάντε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα. Αρχές Σεπτέμβρη ξεκινούν τα «Χοληστερίνεια 2013» ή άλλως «Εμποροπανήγυρη Κιλκίς».
Θα χορτάσουμε ..τσίκνα.
Εξεπλάγησαν οι φωστήρες
Διάβαζα προχθές την είδηση και δεν την πίστευα. Και χθες που τη διάβασε από την εφημερίδα μας εκλεκτός φίλος, τηλεφώνησε για να θαυμάσει κι αυτός την οξύνοια των επιτελών και υποτελών της κάθε φορά ηγεσίας του Μαξίμου.
Δεν θα …χαλούσε κανέναν
Όντως είναι τραγελαφική η κατάσταση που δημιουργήθηκε με τη μη απόδοση στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην Σερρών) του κτηρίου του ΤΕΙ στο Κιλκίς, παρότι μεταφέρθηκε στο εν λόγω ΤΕΙ το παράρτημα σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος.
Γεώργιος Γεωργαντάς : Απεμπλοκή από τη γραφειοκρατία Εκμίσθωση του κτηρίου από Σεπτέμβριο
Στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προσέφυγε ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να πιέσει την δύσκαμπτη γραφειοκρατία που καθυστερεί περισσότερο από ένα έτος την στέγαση των δικαστικών υπηρεσιών στο κτήριο της Μητρόπολης, παρά την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της μητρόπολης.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται
Οσονούπω υπογράφεται η απόφαση αναστολής της συγχώνευσης των δημοτικών σχολείων Τούμπας και Γοργόπης με τα αντίστοιχα του Ευρωπού και της Αξιούπολης.