Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί και εύχεται
Τις Άγιες τούτες ημέρες νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες και ευχές μας σ΄όλους τους ενεργούς δημότες -ισσες ,στα καταστήματα της πόλης μας και στις εταιρίες που 5 μήνες τώρα στήριξαν το Κοινων ικό Παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς.
Προβλήματα καρκινοπαθών με την έλλειψη φαρμάκων
Κατά την επίσκεψή μου την περασμένη εβδομάδα 25-27 Απριλίου 2013 στην Αθήνα λόγω του 19ου Πανελλήνιου Συνέδριου Κλινικής Ογκολογίας και του 13ου Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας που διοργανώθηκε από την Εταιρία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας
Επιτυχές το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δροσάτου «Τέλης Πολιτάκης»
Με μεγάλη συμμετοχή, πάνω από 150 μικροί αθλητές, πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Δροσάτο Κιλκίς, το Τουρνουά ποδοσφαίρου παίδων/εφήβων και προπαίδων/τζούνιορ στη μνήμη του Τέλη Πολιτάκη, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.
Επιτυχίες αθλητών του Άθλου στη Σόφια
Το Σάββατο 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Σόφια της Βουλγαρίας το ανοιχτό Τουρνουά ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ της Επίσημης Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας για το άθλημα του TAE KWON DO (W.T.F.) .
«Νῦν πάντα πεπλήρωται φωτός, οὐρανός τέ καί γῆ καί τά καταχθόνια»
Πρός τόν Ἱερόν Κλῆρον
καί τόν εὐσεβῆ λαόν
τῆς καθ΄ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Αποκτά γήπεδο ο Αγ. Χαράλαμπος
Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε αντιπροσωπεία του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Αγίου Χαραλάμπους Κιλκίς, «Ποντιακός» και συζήτησε μαζί του το θέμα κατασκευής γηπέδου στoν Αγιο Χαράλαμπο.
Αλέξανδρος Κιλκίς: Σε φιλικά πριν το Πάσχα, σε μεγάλο τουρνουά μετά
Φιλικούς αγώνες έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο 27 Απριλίου στις εγκαταστάσεις ''Μούντας'' των Κανονιέρηδων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Απάντηση Μάτσκου σε σχόλιό μας
Από τον συντονιστή των ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς Βασίλη Μάτσκο πήραμε την ακόλουθη απάντηση σε σχόλιο της στήλης
“...αναφέρεστε στην επίσκεψη του κου Γ. Δημαρά και του κου Γ. Αβραμίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Το νου σας για τη ΔΟΥ Κιλκίς…
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να μετρηθούν οι αντιδράσεις μιας τοπικής κοινωνίας είναι να διαρρεύσουν φήμες περί κάποιων αποφάσεων που πρόκειται να ληφθούν και αφορούν σε ένα τόπο και στους ανθρώπους του.
Εργατική Πρωτομαγιά χωρίς εργάτες
Λίγοι συνδικαλιστές και πάντως ούτε καν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων που δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς, ισάριθμοι συνταξιούχοι και μικρή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου