Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γιορτή των Γραμμάτων στον Δήμο Παιονίας
Με αφορμή την γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Παιονίας και την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού, η καθιερωμένη γιορτή των Γραμμάτων στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.
Αναμνήσεις από την Στενήμαχο… στο Κιλκίς
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Στενημαχιώτες εόρτασαν με την δέουσα λαμπρότητα τον Άγιο Τρύφωνα, προστάτη των Αμπελουργών, πραγματοποιώντας λατρευτικές και παραδοσιακές εκδηλώσεις με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.
Νίκος Σιάνας : «Κράτος εν κράτει»
Με αυτόν τον τίτλο γίνεται αναφορά για την ανθελληνική δράση του Τούρκου πρόξενου στη Δυτική Θράκη στην εφημερίδα «TΟ ΒΗΜΑ» με ημερομηνία Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 1958. Έξι και πλέον δεκαετίες μετά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα,
Μέτρα αντιμετώπισης του εντόμου Diabrotica virgifera που προσβάλει τα καλαμπόκια
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς ενημερώνει τους καλλιεργητές καλαμποκιού ότι συνεχίζει να είναι σε ισχύ και φέτος η υπ΄άριθμ. 11598/30-11-2011 απόφαση της Υπηρεσίας, σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του εντόμου καραντίνας Diabrotica virgifera Le Conte.
Αγώνας ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος (open) – Κιλκίς
Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain bike) και ορεινού ημιμαραθωνίου 22 χλμ
Μουσεία και τουριστική ανάπτυξη
Από τη Θάσο τηλεφώνησε δάσκαλος σχολείου και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με μέλλουσα επίσκεψη στο Κιλκίς για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Στα δικαστήρια εφτά αγρότες γιατί απέκλεισαν τους Ευζώνους
Στο διάστημα από 13 έως 18 Δεκεμβρίου 2009 μερικές δεκάδες αγρότες του ν. Κιλκίς, όπως …καλή ώρα στις μέρες μας, διεκδικώντας την επίλυση προβλημάτων τους κινήθηκαν εν πομπή με τα τρακτέρ τους προς το συνοριακό σταθμό Ευζώνων, στάθμευσαν πέριξ του δρόμου και παρέμειναν εκεί πέντε ημέρες.
Ανανέωση ληγμένων αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων
Η διοίκηση Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς ενημερώνει τους κατόχους κυνηγητικών όπλων των οποίων έχει λήξει η άδεια κατοχής ότι είναι σε εξέλιξη από τέλη 2012 μέχρι Απρίλιο 2013 διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσα από την ανανέωσης της άδειας κατοχής.
Τα είπαν και τα έψαλαν και αμαρτία δεν έχουν
Θορυβημένη η κυβέρνηση από τη διαρκώς ογκούμενη αγροτική κινητοποίηση επιχειρεί πολιτικό «μασάζ» με ανάληψη πρωτοβουλιών διαβούλευσης με τις διαμαρτυρόμενους.
Εμβολιασμούς ξεκίνησε ο Φιλοζωικός Κιλκίς
O Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς, αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα του προβλήματος της λύσσας,