espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 7:24:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

agathopoulou-eirhnh«Το σκληρό πόκερ απέναντι στους φαρμακοποιούς της χώρας και την ομαλή διάθεση φαρμάκων, που αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση να παίξει στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, ανέλαβε από χτες χωρίς προσχήματα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος», τονίζει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:17

Παπανικολάου : Κρίση; Ποια κρίση

papanikolaouΠαπανικολάου : Κρίση; Ποια κρίση!

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:15

Και δεύτερο κρούσμα λύσσας σε αλεπού

Ανησυχητική είναι η εξέλιξη αναφορικά με την εμφάνιση κρουσμάτων λύσσας σε αλεπού. Μετά το κρούσμα σε κίκκινη αλεπού στο Μεταξοχώρι, επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα πάλι σε κόκκινη αλεπού σε περιοχή της Κάτω Ποταμιάς.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:14

Η κίνηση των ντελιβεράδων

Το επισήμαναν κάμποσοι αναγνώστες μας και μάλιστα μετ’ επιμονής. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους δρόμους η διαμονιώδης οδική συμπεριφορά των ντελιβεράδων.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:14

Χαράς ευαγγέλια

Οι γιορτές στα καζίνο των Σκοπίων ξεκινούν από τη Δευτέρα. ΄Όταν θα πιστωθούν και οι λογαριασμοί των αγροτών του Κιλκίς με το 50% της επιδότησης (ενιαίας ενίσχυσης§) Εκατομμύρια είναι αυτά (14) και κάμποσα οδεύου ήδη προς τους ναούς της τυχης. Εκτός Ελλάδος.
Ε, ρε άτιμη Μέρκελ...πάλι τους εχθρούς μας (των Σκοπίων) ενισχύεις με το κοινοτικό χρήμα σου .

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:12

Λίγη υπομονή βρε

Ναι, ο Θέμης Ανθρακίδης είναι ειλογή του ΠΑΣΟΚ καθώς η συγκκυβέρνηση μοιράζει τις κρατικές θέσεις βάσει της προγραμματικής συμφωνίας.

anthrakidis-themisΤο ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που τελικά καθόρισε το νέο διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη με τη σειρά του, επιλέγοντας τον 30χρονο οικονομολόγο Θέμη Ανθρακίδη για τη θέση αυτή, με την οποία ελέγχεται όλος ο υγειονομικός χάρτης του νομού, αφού η διοίκηση των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας και των Κ.Υ. Πολυκάστρου και Δροσάτου είναι ενιαία.

agathopoulou-eirini2Συναντήσεις με την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και τη διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς είχε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπολου.
Το Σάββατο 8/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κ. Αγαθοπούλου με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, με αφορμή την εφαρμογή του νόμου περί διαθεσιμότητας και τις επικείμενες απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

easΕισαγγελική παρέμβαση για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκάλεσε η καταβολή άτοκου δανείου ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, το 2008, σε 57 Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς,  και συνεταιρισμούς, για την αγορά δημητριακών, όπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. 8264/ 9-12-2008 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρου Κοντού.

kthma-eutuxidhΤο συνηθίζει τελευταία η διοίκηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών να συνευρίσκεται κατά τακτά διαστήματα σε ταβέρνες και μαζί με μέλη και φίλους να περνά όμορφες βραδιές, έχοντας για συντροφιά την κιθάρα και την εξαιρετική φωνή του Ηλία, μα προπάντων το κέφι για ζωή. Εξ άλλου, η φτώχεια και τα… Μνημόνια θέλουν καλοπέραση!