Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας
Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
Νέα διοίκηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Πέτρου
Νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο έχουμε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Πέτρου, μετά τις εκλογές της Κυριακής 21ης Οκτωβρίου 2012, το οποίο απαρτίζεται από νέους και με πολλή όρεξη ανθρώπους, με περίσσια αγάπη για τον τόπο τους.
Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Ευχαρηστήριο ΟΣΠΕΓ
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας (ΟΣΠΕΓ ) κατάφερε να διοργανώσει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Παίκου με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά χάρη στην συμβολή και βοήθεια, φορέων , χορηγών και εθελοντών τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και πολύτιμη προσφορά τους στο κάλεσμα του συλλόγου.
Μαχητικός ο Χρονόπουλος
Μαχητικός και με την ντουντούκα στο χέρι ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Χρονόπουλος, στην τελευταία απεργιακή προσυγκέντρωση του κόμματός του στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Υπό την… διακριτική επιτήρηση του συντρόφου του και γυμναστή, Λουκά Παυλίδη!
Α1' Κατηγορία - Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής
Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστίκης, Βαθμολογίες και επόμενοι αγώνες για την Α1' κατηγορία.
Α' Κατηγορία - Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής
Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστίκης, Βαθμολογίες και επόμενοι αγώνες για την Α' κατηγορία.
Β' Κατηγορία - Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστικής (1ος,2ος,3ος όμιλος)
Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστίκης, Βαθμολογίες και επόμενοι αγώνες και για τους 3 ομίλους της Β' κατηγορίας.
Δ' Κατηγορία - Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής
Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστίκης, Βαθμολογίες και επόμενοι αγώνες για την Δ' κατηγορία.
Κρηστώνη-Κιλκισιακός 1-2
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός, που επικράτησε στο ντέρμπι με 2-1 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, σε παιχνίδι που τα είχε όλα. Γκολ, πέναλτι, αποβολές και φυσικά... νεύρα.
Ο Κιλκισιακός κατάφερε να προηγηθεί με το πρώτο φετινό γκολ του Νίκου Σουλτανίδη στο 20' με 0-1, αλλά στο 30' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης, έστειλε από τη λευκή βούλα του πέναλτι, τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μανώλη Μπαντή.
Μάλγαρα-Χέρσο 5-0
Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ιστορίας της πραγματοποίησε στα Μάλγαρα η Δόξα Χέρσου, με αποτέλεσμα να συντριβεί από τον τοπικό Εθνικό με 5-0.
Οι παίκτες του Κώστα Φωτιάδη, έμοιαζαν να βρίσκονται σε άλλο γήπεδο, με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο, ανάπτυξη παιχνιδιού να μη γίνεται παρά μόνο σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά και αμυντική λειτουργία... για γέλια και για κλάματα.