espa pkm

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026, 5:25:29 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

paskΗ ΠΑΣΚ ν. Κιλκίς διαφωνεί με την δρομολογούμενη πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Κιλκίς για την κατάργηση των 4 περιοχών μετάθεσης και τη δημιουργία 2 περιοχών μία για το δήμο Κιλκίς και μία για το δήμο Παιονίας χωρίς φυσικά αλλαγή στη μοριοδότηση των σχολείων.
«Κατά την άποψή μας η μείωση των περιοχών:

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:26

Μέτρα Πρόληψης σε Πηγές Θέρμανσης

sompaΑν χρησιμοποιείτε Τζάκι ή Σόμπα Καυσόξυλων
• Να καθαρίζετε την καπνοδόχο ανελλιπώς, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να μη φράζει από την καπνιά. Παράλειψη καθαρισμού, προκαλεί ανάφλεξη της καπνιάς μέσα στον καπναγωγό. Αυτή η ανάφλεξη μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες ζημιές στην εστία, στον καπναγωγό και στην «όλη κατασκευή» του τζακιού. Υπάρχει, επίσης, σοβαρός κίνδυνος για όλο το σπίτι, ειδικά στα σπίτια με ξύλινη στέγη όταν ο καπναγωγός διέρχεται μέσα απ’ αυτή, χωρίς να έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και μόνωση με πυράντοχο «αδρανές» υλικό (μονωτικά).

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας. Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων από τις ενώσεις καταναλωτών του Έβρου, της Ροδόπης, της Καβάλας, των Σερρών, του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης και της Φλώρινας συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο των Άνω Ποροϊων και συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:25

Πανελλήνια Παναπηρική κινητοποίηση

Η ΕΣΑμεΑ,καλεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις όλους τους φορείς μέλη της την Τρίτη 23 Οκτωβρίου,ώρα 11.00 έξω από τις Διευθύνσεις των ΚΕΠΑ της χώρας.
Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν.Κιλκίς,καλεί τα μέλη του καθώς και τα μέλη όλων των Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία του Νομού σε δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΕΠΑ Ν.Κιλκίς ( Κτίριο ΙΚΑ),την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 11.00.,συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΕΣΑμεΑ,για να δηλώσουμε την αγανάκτηση των Ατόμων με Αναπηρία όσον αφορά την καθυστέρηση επανεξέτασης για το ποσοστό Αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές( ΚΕΠΑ).Σήμερα τα Ατομα με Αναπηρία βιώνουν περισσότερο την οικονομική κρίση στη χώρα μας και η παραπάνω καθυστέρηση των ΚΕΠΑ στην ουσία τους εξαθλιώνει.  

handballΟι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 28-18 μέσα στην Κυψέλη σε εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α'1 Ανδρών και παράλληλα έκαναν μεγάλη ένεση ηθικού για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς συνήθως χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους.

tolmiΠανελλήνιο πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο Βόλο στις 12-13 και 14 Οκτωβρίου 2012.
Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν 1999-2000 και ξεχωριστά 2001.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:20

Αξιόλογες εμφανίσεις από ΑΘΛΟ Κιλκίς

Από την Παρασκευή 12/10/2012 έως και την Κυριακή 14/10/2012 πραγματοποιήθηκε το επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛ.Ο.Τ.) στην Νέα Ιωνία του Βόλου.
Σε αυτό το Πρωτάθλημα από τον Αθλητικό Σύλλογο «Άθλος» Κιλκίς συμμετείχαν δυο Αθλητές, η Νίκη Δαδούπη (2000 γεννηθείς κιλά 45), και ο Αριστείδης Νικολάου (γεννηθείς 1999  κιλά 70).

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:19

Τραγική ιστορία

paidiki-pornografiaΜια τραγική ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κιλκίς καθώς συνελήφθησαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο της καταπολέμησης της παιδικής πορνογραφίας, δυο άτομα (πατέρας και γιος) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή των οποίων ανιχνεύτηκαν από την Ιντερπόλ και το σχετικό με την παρακολούθηση παρόμοιων σελίδων τμήμα της,  αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Το τραγικό της όλης ιστορίας ότι κατηγορούμενος βρέθηκε και ο πατέρας, δάσκαλος μάλιστα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αφού η ηλεκτρονική διεύθυνση ήταν στο όνομά του Η υπόθεση πήρε το δρόμο της και θα αποφασίσουν σχετικά τα δικαστήρια.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:19

Τι θα πω στον πατέρα μου;

Δεν θα ψηφίσω μειώσεις στις αγροτικές συντάξεις(και δώρα) σαλπίζει ο βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης.
Κι όταν τον ρωτήσαμε γιατί βγαίνει τώρα και δεσμεύεται αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως είτε η σύνταξη θα κοπεί είτε το δώρο, ο Θόδωρος Παραστατίδης απάντησε: Διότι θέλω να είμαι   καθαρός με τη συνείδησή μου και με τους ανθρώπους που με ψήφισαν και θα βρεθώ μαζί τους την επομένη της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.
Τι θα πως στον πατέρα μου που είναι αγρότης, στο γείτονα που ξέρω ότι με 300 ευρώ βγάζει μήνα;
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 22:14

Την απάντηση οφείλουν να τη βρουν οι ίδιοι

Καλά οι εργάτες και οι υπάλληλοι, φοβούνται και δεν απεργούν. Οι άνεργοι που είναι; Ρωτούσαν συνδικαλιστές στην χθεσινή αναιμική από πλευράς συμμετοχής απεργιακή κινητοποίηση στο Κιλκίς.
Εύστοχη η ερώτηση. Αλλά την απάντηση οφείλουν να την βρουν οι ίδιοι οι συνδικαλιστές.