espa pkm

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026, 9:45:54 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 22:41

Ένας προς τρεις

Τελικά περί τους 1600 ανέργους εκδήλωσαν με αίτησή τους το ενδιαφέρον τους να καταλάβουν μια από τις 500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο νομό.

ankiΗ ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. εγκαινιάζει διαρκή και μεθοδευμένη διαβούλευση με στόχο και σκοπό την κατά τόπους διερεύνηση εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

gkountenoudisΟ Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης απέστειλε προς τον Υπουργό, επιστολή, για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)
“Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Μετά από πολλά παράπονα ατόμων με αναπηρία (Α.με.Α.) της Περιφερειακής μας Ενότητας, παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας γνωστοποιήσουμε κάποια προβλήματα αναφορικά με την λειτουργία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας Κιλκίς:

arkoudasΕίναι η πρώτη φορά, όπου μετά από δεκαετίες ο αριθμός των επιχειρήσεων που ξεκινούν τις λειτουργίες τους είναι μικρότερος εκείνων που κλείνουν. Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, στο πρώτο τρίμηνο του ‘12 άνοιξαν 8361 επιχειρήσεις,

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 22:25

Χρήστος Ανδρεανίδης : " Ένα κι ένα "

andreanidisΑπό τους στίχους του Μανώλη Ρασούλη που ερμήνευσε ο Νίκος Παπάζογλου έκλεψα τον τίτλο της σημερινής είδησης που με συγκλόνισε με τα χαμένα έσοδα του κράτους από την μαύρη εργασία που είναι διπλάσια από τα έσοδα από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

gaskΑπό την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.
Η Ακαδημίες Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Κιλκίς (ΓΑΣΚ) έχουν ως βασικό του σκοπό την προσέλευση μεγάλου αριθμού παιδιών

basketΠρόγραμμα πρωταθλήματος ανδρών Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

kilkisiakosΠολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, για 60 λεπτά, επέδειξε ο Κιλκισιακός, στο φιλικό της Τετάρτης  κόντρα στο σαφώς πιο έτοιμο σύνολο του Πανσερραϊκού. Αν και προηγήθηκε με 1-0, στο τέλος δέχθηκε 5 γκολ και ηττήθηκε με 5-1.

doxa-hersou-2012-13Ανώτερη η Δόξα Χέρσου του μαχητικού Ποντιακού Νέας Σάντας, επικράτησε με 3-0 στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης και έδειξε ότι και τη φετινή χρονιά θα διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο. Κοινό συμπέρασμα πάντως για τις δύο ομάδες, ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά.

ekdhlosh-metalleiaΕίχε καιρό να κατακλυστεί η πλατεία Ειρήνης από συγκεντρωμένους διαδηλωτές. Και καθώς οι κομματικές συγκεντρώσεις οργανώνονται πια σε κλειστές αίθουσες, για να μην εκτεθούν οι διοργανωτές, ένα κοινωνικό κίνημα, όπως το «Μέτωπο ενάντια στα Μεταλλεία»