Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γιώργος Γιωργαντάς " Συγχαρητήριο μήνυμα στους νεοεισαχθέντες φοιτητές"
Συγχαρητήριο μήνυμα στους νεοεισαχθέντες φοιτητέςΘέλω να εκφράσω τα πλέον θερμά συγχαρητήρια στα νιάτα του Κιλκίς που ανταμείφθηκαν για τον πολυετή μόχθο τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Αδέσποτα σκυλιά
Αδέσποτα σκυλιάΚρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη του Κιλκίς, τελευταία και στο Πολύκαστρο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πια δεν είναι θέμα ζωοφιλικών ευαισθησιών, αλλά ελεύθερης και άφοβης διαβίωσης στις μικρές μας πόλεις!
«Χτύπησαν» το Σούπερ Μάρκετ «Συμεωνίδη» στη Γουμένισσα
Ο νεαρός δράστης που συνελήφθη και είναι κάτοικος της πόλης, δεν μπόρεσε να χαρεί τη λεία των 700 ευρώ.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την όμορφη Γουμένισσα και τη φιλήσυχη κοινωνία της. Φαινόμενα των καιρών…
Σπατάλη και στον περιφερειακό του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς!
*
Οι δυο δήμοι να ξαναδούν το φωτισμό σε πλατείες και δρόμους και να τον μειώσουν εκεί όπου διαπιστώνουν σπατάλη.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!
Διαμαρτυρία στους Ευζώνους για την τοποθέτηση ανδριάντα Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια
Όλα τάχουν οι Σκοπιανοί, τα «κλεμμένα» αγάλματα τους μάραναν!
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Ανατολικός όμιλος
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11-09-2010)
Αγ.Αντώνιος Κρουσσίων ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Αγ.Χαραλάμπους
ΜΕΛΑΝΘΙΟ 2000 ΕΡΜΗΣ Τερπύλλου
ΛΕΒΕΝΤΗΣ Λεβαντοχωρίου ΔΟΞΑ Γερακαριού
ΘΥΕΛΛΑ Δοϊράνης ΠΟ Ξηρόβρυσης
ΑΡΗΣ Αγ.Παντελεήμονα ΑΕΤΟΣ Κορωνούδας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γαλλικού ΗΡΑΚΛΗΣ Φύσκας
ΝΙΚΗ Ευκαρπίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Διποτάμου
Το πρόγραμμα των αγώνων Α1 Κατηγορίας
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11-09-2010)ΕΘΝΙΚΟΣ Σ.Μουριών ΠΑΟΝΕ Επταλόφου
ΗΡΑΚΛΗΣ Αργυρούπολης ΕΘΝΙΚΟΣ Αξιούπολης
ΑΣΤΕΡΑΣ Βαλτοτοπίου ΑΚΡΙΤΑΣ Ακρίτα
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποντοηρ. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.Γυν/στρου
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Βάθης ΑΠΟΛΛΩΝ Μαυρονερίου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πλαγιάς ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Μανδρών
ΔΟΞΑ Καμπάνη ΑΠΟΛΛΩΝ Πευκοδάσους
Βραδιά Ανατολικής Ρωμυλίας
Μια βραδιά Ανατολικής Ρωμυλίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στις 12 Αυγούστου στη Γουμένισσα στα 36α Θεοτόκεια, που οργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος «Αγιος Τρύφων» Γουμένισσας.
37o Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Κιλκίς
Με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή του ΚΚΕ, Θεόδωρο Ιγνατιάδη, πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Η 23η Οκτωβρίου επέτειος απελευθέρωσης της Παιονίας
Η 23η Οκτωβρίου εφεξής θα τιμάται και εορτάζεται σε ολόκληρη την Παιονία ως ημέρα απελευθέρωσης όχι μόνο της Γουμένισσας,