espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 5:30:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

lapordasΜε μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθώ μια μερίδα του πολιτικού κόσμου να βλέπει πιο καθαρά την πραγματικότητα μέσα στην οποία ζει ο απλός καθημερινός πολίτης και να αλλάζει τις επικρατούσες ιδέες και αντιλήψεις της.
Η αντίληψη ότι ορισμένοι μπορούν να πληρώνονται χωρίς να αποδίδουν, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, πρέπει να αλλάξει διότι ανήκει σε κακές εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
politistiko-kalokairiΘεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, αλλά και ένα ξεχωριστό παραλίμνιο Φεστιβάλ περιλαμβάνει φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011 του Δήμου Κιλκίς. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς που τιτλοφορούνται “Στου Φεγγαριού το Φως”, θα ανοίξουν στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2011.
fortigo-dianomis-typouΜε συνδυασμένα μπλόκα σε σημεία διανομής εφημερίδων επιχείρησαν και εν μέρει κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία των εφημερίδων την Δευτέρα οι εφημεριδοπώλες, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.
Το Κιλκίς και η ΒΙΠΕ ως χώρος παραγωγής – εκτύπωσης εφημερίδων δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δράση τους, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν απουσίαζε ούτε η αστυνομία. Ιδού τι αναφέρει το σχετικό αστυνομικό δελτίο:
Τα αδέσποτα ζώα πέφτουν συχνά θύματα κακοποίησης.  Δύο τέτοια περιστατικά συνέβησαν τον τελευταίο μήνα στο Νομό μας. 
Το πρώτο έγινε στο Αναβρυτό, όπου κάποιος άσπλαχνος και ασυνείδητος πολίτης έδεσε ένα χάσκι στο αυτοκίνητό του και το έσυρε στην άσφαλτο.  Το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό για τον σκύλο, ο οποίος έπαθε ανοιχτά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.  Ευτυχώς μετά την παρέμβαση του Κτηνιάτρου ο σκύλος σώθηκε, και ακολουθεί αγωγή. 

aristouxoiΑπό τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Κιλκίς ανακοινώνονται τα ονόματα των αριστευσάντων μαθητών και μαθητριών των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠ.ΑΛ του Νομού Κιλκίς για το σχολικό έτος 2010-2011.

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 15:02

Παραστατίδης: Ψηφίζω ΜΗ πτώχευση

parastatidisΚατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο Βουλευτής Θεόδωρος  Παραστατίδης, επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, όντας πεπεισμένος πως με την μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος θα οδηγείτο η χώρα στην καταστροφή.
skandalidisΜετά την ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχων από τον Διοικητικό Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προέβη στην αποστολή του σχετικού αρχείου πληρωμής στην ΑΤΕ, τράπεζα που συνεργάζεται ο Οργανισμός Πληρωμών, προκειμένου να αρχίσει σήμερα η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων καπνοπαραγωγών του μέτρου 144.  Με την παρούσα πληρωμή καταβάλλεται το ποσό των 65 εκ. ευρώ σε 28.500 δικαιούχους και τα καταβληθέντα ποσά θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς  τους από αύριο το πρωί, Σάββατο 2 Ιουλίου 2011. Με την ολοκλήρωση της σημερινή πληρωμής θα έχουν καταβληθεί, συνολικά, 93 εκ €  ευρώ σε 41.047 δικαιούχους.
special-olympicsΘερμή υποδοχή επιφυλάσσει την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς στους Κιλκισιώτες Παγκόσμιους Πρωταθλητές των Αγώνων Special Olympics 2011, Αδάμ Αμοιρίδη και Σπύρο Πιλιτσόπουλο, καθώς και στην προπονήτριά τους Νάντια Μπουρλούκα.
koykakisΗ Φάρμα Κουκάκη, πάντα με μεράκι και πίστη στην παράδοση, διαλέγει τα καλύτερα ελληνικά πορτοκάλια για να σας προσφέρει 100% φυσικό χυμό, σε διάφανη φιάλη PET, σύμφωνα με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Ένα ποτήρι 200ml φρέσκου χυμού πορτοκάλι της Φάρμας Κουκάκη περιέχει 80mg βιταμίνης C, που αποτελεί το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας παροχής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του οργανισμού.
epimelitirioΤη μείωση του φόρου βενζίνης στο ν. Κιλκίς ζητά με έγγραφό του προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ενέργειας Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το Επιμελητήριο Κιλκίς, το οποίο αναφέρει: