Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Καλοπροαίρετα ερωτήματα
Για όσους υποστηρίζουν τη λύση των δίδυμων
Αν δεν πέσουν πρόστιμα…
- Αν δεν πέσουν τα πρώτα πρόστιμα δεν θα βάλει μυαλό κανείς, ήταν η απάντησή του.
Το όνομα παραλείπεται διότι η ειλικρίνεια πρέπει να …επιβραβεύεται.
Συνεννόηση
Αρκεί στη σύσκεψη αυτή να προσέλθουν όλοι - βουλευτές, νομάρχης, δήμαρχος, συνδικαλιστές, σύλλογοι) με διάθεση να βρεθεί λύση και μάλιστα η καλύτερη.
Όλοι μαζί να βρούμε επιτέλους μια λύση
Σύσκεψη με βουλευτές, νομάρχη και δήμαρχο Κιλκίς και αντικείμενο την χωροθέτηση και άμεση κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου, ζητεί με επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σωτ. Χατζηγάκη ο Βουλευτής και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης απέστειλε την επιστολή την Τετάρτη 4 Ιουνίου ζητώντας την οργάνωση σύσκεψης υπό την Προεδρία του, με σκοπό την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή Δικαστικού Μεγάρου στο Νομό. Ένα θέμα που διχάζει το Κιλκίς και προκαλεί αναταράξεις καθώς συγκρούονται διαφορετικές απόψεις. Διαμαρτυρία για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Ευρωπού με ομόφωνη απόφαση-ψήφισμά του, διαμαρτύρεται έντονα για την υποβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας και την εν γένει λειτουργία τόσο του Περιφερειακού Ιατρείου της Ευρωπού όσο και του Αγίου Πέτρου. Οι ημέρες επίσκεψης των ιατρών έχουν περιοριστεί στις τρεις εβδομαδιαίως, ενώ πριν δύο χρόνια, η παρουσία των αγροτικών ιατρών ήταν καθημερινή. Δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις των υπευθύνων, η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και οι ουρές και διαμαρτυρίες των δημοτών στα αγροτικά ιατρεία είναι καθημερινό φαινόμενο. Στη ΒΙ.ΠΕ. «ακουμπά» το σχολείο Σταυροχωρίου
Στήριγμα στους βιομήχανους της ΒΙ.ΠΕ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει βρει το Δημοτικό Σχολείο Σταυροχωρίου, στο στόχο του να δημιουργήσει ένα σύγχρονο Εργαστήριο Πληροφορικής, για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών του και ν’ αντικαταστήσει τα κουφώματα του κτιρίου. Ο προϊστάμενος του σχολείου, Παναγιώτης Τσολαϊδης, απευθύνθηκε στην κοινωνική ευαισθησία επενδυτών και βρήκε ανταπόκριση. Αρχικά, ο νομάρχης, Βαγγέλης Μπαλάσκας, ανέλαβε το κόστος της διαμόρφωσης και των εγκαταστάσεων του Εργαστηρίου Πληροφορικής. Ασφαλείς παιδικές χαρές στο Κιλκίς
Μια εξαιρετικά χρήσιμη και ουσιαστική παρέμβαση στις παιδικές χαρές του Δήμου Κιλκίς ξεκίνησε ήδη κι ολοκληρώνεται σύντομα. Πρόκειται για τοποθετήσεις ειδικών δαπέδων σ’ επιλεγμένα σημεία, τα οποία παρέχουν πλήρη προστασία στα παιδιά σε περίπτωση που πέσουν στο έδαφος. Τα δάπεδα ασφαλείας διαθέτουν τις προδιαγραφές που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και αντικαθιστούν τα σημεία με άμμο, η οποία ως υλικό προστασίας θεωρείται πλέον ξεπερασμένη. “Δον Περλιμπλίν”
Πέρασαν 110 χρόνια από τη γέννηση του Φ. Γκ. Λόρκα, του ξεχωριστού θεατρικού συγγραφέα και μοναδικού ποιητή, που τόσο νωρίς, άδικα και βίαια έχασε τη ζωή του και ενώ είχε τόσα πολλά ακόμα να δώσει. Αυτό το μεγάλο ανάστημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τίμησε η “ΤΕΧΝΗ”, ανεβάζοντας επί σκηνής το μικρό αριστούργημα του “Δον Περλιμπλίν”.