Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ - ΑΛΙΜΟΣ 89-74. Με τη δύναμη της έδρας…ο ΑΟΓ
Η ομάδα του Βαγγέλη Νίτση από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης πήρε τα ηνία στο σκορ και όσο κυλούσε ο χρόνος η διαφορά συνεχώς αυξανόταν.
Συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι με τον κόσμο δυναμικά στο πλευρό τους καθώς για άλλη μια αγωνιστική γέμισε το γήπεδο μπήκαν δυνατά και πήραν ένα προβάδισμα έντεκα πόντων 28-17.
ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΣΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΧΡΑ ΜΕ 32-28 Υπάρχουν ελπίδες…παρά την ήττα
Περί θεσμικής λειτουργίας μετ’ ολίγου δουλέματος
Εγώ δεν κοιμήθηκα...
«κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο σας της 14ης Νοεμβρίου διάβασα ένα σχόλιο με τίτλο «Ύπνος βαθύς».
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως η ένταξη του ν. Κιλκίς στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών υπήρξε θέμα συνεργασίας μου με τους Υπουργούς κ. Παυλόπουλο και Αλογοσκούφη και θα κλείσει θετικά για το νομός μας.
Η από του βήματος της Βουλής επανάληψη της δέσμευσης του Υπουργού κ. Παυλόπουλου ότι το θέμα θα διευθετηθεί με την αμέσως επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου διότι, εις ότι με αφορά, εγώ παρέμεινα ξύπνιος έως εκείνη την ώρα»
Μήνυμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για το Πολυτεχνείο
Από το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ εκδόθηκε το ακόλουθο μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.“Το δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα, 33 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στον αγωνιστικό σταθμό και την πορεία της 17ης Νοεμβρίου ανανεώνει στο όραμα του Πολυτεχνείου για δημοκρατία, ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, στους σύγχρονους αγώνες του.
Εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων Palso-Edexcel
Με μεγάλη προσέλευση μαθητών, γονέων και καθηγητών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων Palso και Edexcel, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.Στην απονομή παρευρέθησαν ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φωτιάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολυκάστρου κ. Παμποράκης, οι οποίοι βράβευσαν με επαίνους και δώρα τους αριστεύσαντες μαθητές στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Μαΐου 2007.
ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΛΚΙΣ "Συμπόσιο εφηβικών χορευτικών ομάδων "
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου τα μεγάλα παιδιά και εφηβικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχαν, κατόπιν πρόσκλησής τους, στην 4η πανελλήνια συνάντηση εφηβικών χορευτικών τμημάτων. Η συνάντηση αυτή, με τη μορφή του συμποσίου, πραγματοποιήθηκε για το 2007 στα Νέα Σίλατα της Χαλικιδικής. Την ευθύνη της είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νέων Συλλάτων. Στην 4η συνάντηση συμμετείχαν 16 αντιπροσωπείες χορευτικών εφηβικών τμημάτων από όλη την Ελλάδα.Σκοπός του ετήσιου αυτού θεσμού ή
Στα ύψη η βενζίνη
Σε τιμές ρεκόρ και για το Κιλκίς κινούνται αυτές τις ημέρες οι τιμές βενζίνης και πετρελαίου. Η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ευρώ, με την ανώτερη τιμή να έχει φθάσει χθες στο 1,078 ευρώ ή σε 367 δραχμούλες!
Στο Κτηνιατρικό Εργαστήρι Καστανιών ο Κ. Κιλτίδης
Το Κτηνιατρικό Εργαστήρι Καστανιών επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Βοζίκη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς κ. Στέργιο Κουλίνα και τον κτηνίατρο κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, υπηρεσιακό παράγοντα της εν λόγω υπηρεσίας.