espa pkm

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026, 12:21:37 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο ειδικός εισαγγελέας Ντέιβιντ Ουάις, που χειρίστηκε δύο ποινικές διώξεις σε βάρος του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν πως διατύπωσε «ψευδείς κατηγορίες», οι οποίες κατ’ αυτόν υπονομεύουν την εμπιστοσύνη στο σύστημα δικαιοσύνης της χώρας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τα σημεία του οδικού δικτύου όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως της χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων ή λοιπών μέσων.

Την άρση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον κάθετο άξονα Σερρών της Εγνατίας Οδού ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω της ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Αίρεται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού από το ύψος της Μέστης μέχρι το Τελωνείο Κήπων.

Η κοινωνία ανησυχεί για την οικονομία και αναζητά ηγέτες εν μέσω πολιτικών αδιεξόδων στην Ελλάδα. Η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα είναι εκρηκτική, με τους πολίτες να αναζητούν εναγωνίως διέξοδο από τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 14-1-2020.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-1-2025).

Δύο νίκες και μία ήττα στα σαββατιάτικα παιχνίδια της ΕΠΣ Μακεδονίας για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η Κ16 του Αλέξανδρου αγωνίστηκε στο γήπεδο των Χορτατζήδων απέναντι στον Ηρακλή. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας και ήττα στα σημεία με 2-1. Κόντρα σε ένα ηλικιακό τμήμα μιας ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές μας τα πήγαν περίφημα καθώς προηγούνταν με 1-0 με τέρμα του Σουμελίδη πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Σε εκείνο το σημείο δύο στιγμές απροσεξίας, έδωσαν την δυνατότητα στον Γηραιό να γυρίσει το παιχνίδι.

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται σήμερα η μάχη των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς με τον χιονιά. 

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πατέρα Νικόλαο, ο πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας "'Αγιος Τρύφων" έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου.