Η Ουκρανία είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε ειρηνευτική διαπραγμάτευση μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ εάν το Κίεβο και η Ευρώπη δεν συμμετάσχουν σε αυτές, προειδοποίησε σήμερα η ουκρανική προεδρία.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η Ουκρανία απορρίπτει τις διαπραγματεύσεις Πούτιν – Τραμπ χωρίς τη συμμετοχή της και της Ευρώπης
Η Χαμάς δημοσιοποίησε τα ονόματα των Ισραηλινών ομήρων που θα απελευθερωθούν το Σάββατο
Η ένοπλη παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των τεσσάρων Ισραηλινών γυναικών στρατιωτών που θα απελευθερωθούν σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση Παλαιστίνιων κρατουμένων κατά τη δεύτερη ανταλλαγή Ισραηλινών ομήρων με Παλαιστίνιους κρατούμενους που προβλέπει η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.
Αγρότες σε κινητοποίηση με τρακτέρ στην Πέλλα και το Κιλκίς
Στην άκρη των δρόμων και σε πλατείες παραμένουν για δεύτερη ημέρα, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους σε δύο περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σημαντική συνάντηση για τον αναμορφωμένο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνάντηση με τη διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης είχε ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης για τις σημαντικές αλλαγές του αναμορφωμένου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).
Ένωση Γονέων Κιλκίς: Κάλεσμα για το συλλαλητήριο για τα Τέμπη στις 26-1-2025 στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς
Οι γονείς τηρούμε την υπόσχεση που δώσαμε: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή». Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 12:00 το μεσημέρι, Πλατεία Ειρήνης.
Δενδροφυτεύσεις στο Πολύκαστρο για μια πιο όμορφη πόλη
Ξεκινάει, επιτέλους, μετά από μήνες σχεδιασμού και συζητήσεων μια μακρά περίοδος δενδροφυτεύσεων στο Πολύκαστρο!
Θα πραγματοποιηθούν πολλές φάσεις δενδροφύτευσης. Η αρχή έγινε αυτή τη βδομάδα με τις δενδροδόχους του Γυμνασίου Πολυκάστρου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου, και την επόμενη θα συνεχίσουμε με το Βοηθητικό Γήπεδο Πολυκάστρου και τα παρκάκια του κυκλικού κόμβου στην είσοδο του οικισμού.
Κιλκίς: Ουρές στο τελωνείο Ευζώνων λόγω βλάβης στο σύστημα ταυτοποίησης
Ουρές εκατοντάδων μέτρων, ταλαιπωρία και αναμονή που ξεπερνά τη μία ώρα περιμένουν τους οδηγούς που θέλουν να περάσουν το τελωνείο των Ευζώνων.
Όπως ενημερώθηκαν από τις αρχές, το σύστημα έπεσε λόγω βλάβης με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν οι υπολογιστές που ταυτοποιούν ανθρώπους και οχήματα που θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα στη Βόρεια Μακεδονία και το αντίστροφο.
O Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλεί στην κινητοποίηση ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καταγγέλλει την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, που επιχειρείται από το κράτος, την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Hellenic Train, που επιβεβαιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από την σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε. Όλοι και όλες μαζικά στην κινητοποίηση την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.
Κοπή Βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Βαφειοχωρίου ν. Κιλκίς "Ο Άγιος Γεώργιος"
Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαφειοχωρίου "Ο Άγιος Γεώργιος" στην κοπή της βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 20:00, στο καφέ ALEXANDER στο Βαφειοχώρι ν. Κιλκίς.
ΟΗΕ: «Το δικαίωμα αίτησης ασύλου αναγνωρίζεται παγκοσμίως»
Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι το δικαίωμα αίτησης ασύλου είναι «οικουμενικά αναγνωρισμένο», απαντώντας σε δύο αποφάσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη διακοπή της υποδοχής προσφύγων και τον τερματισμό του προγράμματος παροχής ασύλου.