espa pkm

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2026, 3:13:41 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα τη χορήγηση τετραήμερης «κλιματικής άδειας μετ’ αποδοχών» στους εργαζομένους, προκειμένου να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στην περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, σχεδόν έναν μήνα μετά τις πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 230 ανθρώπους στη Βαλένθια.

Το φράγμα του Αλμωπαίου και το εγγειοβελτιωτικό έργο είναι ένα εμβληματικό έργο για την Κεντρική Μακεδονία, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης, κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Νερό: Πηγή Ζωής και Πολύτιμος πόρος σε περιβάλλον κλιματικής αλλαγής» που διοργάνωσαν η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και το portal www.makthes.gr στη Θεσσαλονίκη.

Τον θαυμασμό τους για τον αρχαιολογικό χώρο και τα αρχαία ευρήματα στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης εξέφρασαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησής τους από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών, ηλικίας 15 και 18 ετών, που νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στις 24/11/24 διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U11-13 στον Τύρναβο Θεσσαλίας όπου η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς με την συμμετοχή τριών αθλητών κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 29-11-2019

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με γυναίκες του Τμήματος Παραστάσεων Ενηλίκων στην εκδήλωση «Μαυροθάλασσα Κυρά μου» της Αγγελικής Παμπουκίδου, που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς με τη Θεατρική Ομάδα «Μελωδία» και χορευτικές ομάδες Συλλόγων του νομού μας, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά την ανώνυμη εταιρεία «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε./ MEGA DISPOSABLES S.A.», Δεκελείας 148, Αχαρναί, για τη δωρεά 14 κιβωτίων με προϊόντα ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη δωρήτρια εταιρεία μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς.

Διακοπή ρεύματος στη Ζιμπάμπουε: Ένα κρίσιμο περιστατικό στο κοινοβούλιο εν μέσω οικονομικών προκλήσεων. Μια διακοπή ρεύματος βύθισε το κοινοβούλιο της Ζιμπάμπουε στο σκοτάδι, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών Μτούλι Νκούμπε ολοκλήρωνε την ομιλία του για τον προϋπολογισμό.

Δεδομένα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) καταδεικνύουν ότι οι Γερμανοί εργάζονται λιγότερο από όλους τους Ευρωπαίους, ενώ οι Πολωνοί και οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι.