Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε χθες Κυριακή την επιστροφή του Τομ Χόμαν, ενός προσώπου γνωστού για τις αυστηρές απόψεις του, στην ηγεσία της ομοσπονδιακής υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη των συνόρων και την μετανάστευση (ICE).
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Τραμπ επαναφέρει τον Τομ Χόμαν στην ηγεσία της υπηρεσίας μετανάστευσης
Επείγουσα προειδοποίηση στην Ουκρανία για ρωσικές αεροπορικές επιδρομές
Συναγερμοί για ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κηρύχθηκαν σήμερα το πρωί σε σχεδόν ολόκληρη την ουκρανική επικράτεια, σύμφωνα με την πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας, που έκανε λόγο περί απογειώσεων βομβαρδιστικών διαφόρων τύπων από αεροδρόμια στη Ρωσία.
Χωριστές συναντήσεις Μπάιντεν με Ισαάκ Χέρτσογκ και Πραμπόβο Σουμπιάντο
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προγραμματίζει να έχει αύριο Τρίτη χωριστές συναντήσεις με τους ομολόγους του, τον Ισαάκ Χέρτσογκ από το Ισραήλ και τον Πραμπόβο Σουμπιάντο από την Ινδονησία.
Μπορέλ: Η Ρωσία οφείλει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα πολέμου, ανεξάρτητα από τη μελλοντική συμφωνία ειρήνης
Η Ρωσία θα πρέπει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στην Ουκρανία και να πληρώσει για τις καταστροφές που έκανε, όποια κι αν είναι η μελλοντική συμφωνία ειρήνης, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ.
Εξαιρετική απώλεια: Συλλυπητήρια του Β. Κικίλια στην οικογένεια του πυροσβέστη Π. Δηκούση
Τα συλλυπητήρια του και τη βαθιά οδύνη του στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος εκφράζει μέσω ανάρτησής του στο X ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Συρία: Θρήνος στη Δαμασκό μετά από ισραηλινό πλήγμα που σκότωσε επτά αμάχους
Ισραηλινό πλήγμα στη Δαμασκό έχει στοιχίσει τη ζωή σε επτά αμάχους. Συνεχείς επιθέσεις αυξάνουν την ένταση στη Συρία. Πλήγμα του Ισραήλ σε κτίριο κατοικιών στη συνοικία Σαγέντα Ζαϊνάμπ, νότια της Δαμασκού στη Συρία, είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια επτά αμάχων, σύμφωνα με ανακοίνωση του συριακού υπουργείου Άμυνας.
Τραμπ: Συμβούλευσε τον Πούτιν να μην κλιμακώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε τηλεφωνικά την Πέμπτη με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, και συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανέφερε σήμερα η Washington Post, επικαλούμενη πρόσωπα που γνωρίζουν το θέμα.
Συμπλοκή νεαρών στον Εύοσμο: Δύο άτομα προσαγωγής και ένας τραυματίας
Επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα 15 ατόμων πλησίασε τρία άτομα ηλικίας 24 ετών, που βρίσκονταν σε πάρκο στην οδό Ανθοκήπων.
Σύγκλιση Μπάιντεν και Τραμπ για τις προτεραιότητες της αμερικανικής πολιτικής
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί την Τετάρτη στο Λευκό Οίκο με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όπου θα συζητήσουν τις κορυφαίες προτεραιότητες της αμερικανικής εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν.
Παραδοχή Νετανιάχου για την επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παραδέχθηκε σήμερα για πρώτη φορά ότι έδωσε το πράσινο φως για την επίθεση με τους βομβητές που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο εναντίον της λιβανικής Χεζμπολάχ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπός του Ομέρ Ντόστρι.