Ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε πολυκατοικία στο Κίεβο σήμερα το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά σε αρκετά διαμερίσματα και να υποστούν ζημιές οι κατοικίες τριών ορόφων, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επίθεση με ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πλήττει πολυκατοικία στο Κίεβο
Megasports: Κόκκινη όλη η Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στη Σουηδία το ευρωπαϊκό του DNA νικώντας τη Μάλμε.
Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε και ο ΠΑΟΚ στο τέλος έσωσε εν μέρει την παρτίδα.
Aμερικανικές εκλογές: Τραμπ ή Χάρις; Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση
Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις είναι ισόπαλοι συγκεντρώνοντας και οι δύο 47% μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με την τελευταία πανεθνική δημοσκόπηση του CNN πριν από τις αμερικανικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
Washington Post: Δεν υποστηρίζει πρόεδρο Στροφή στην ουδετερότητα για την εφημερίδα μετά από 36 χρόνια
Παρόλο που η προεδρική κούρσα μεταξύ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις είναι στήθος με στήθος, η Washington Post αποφάσισε να μην υποστηρίξει υποψήφιο πρόεδρο για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος.
Πώς ο ισραηλινός στρατός εκτοπίζει τον πληθυσμό της βόρειας Γάζας; Οι εικόνες του ξεριζωμού
Μέσα στα ερείπια της βόρειας Γάζας, χιλιάδες Παλαιστίνιοι σχηματίζουν μεγάλες ουρές, στριμωγμένοι κάτω από σακιά και δοχεία με νερό.
Από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, πολυάριθμα βίντεο δείχνουν μεγάλης κλίμακας εκτοπισμό του πληθυσμού, εγείροντας ερωτήματα στη διεθνή κοινότητα για το τι προσπαθεί να επιτύχει ο ισραηλινός στρατός σε αυτή την περιοχή του παλαιστινιακού θύλακα, την οποία πολιορκεί από τις 6 Οκτωβρίου.
Κεντρική Μακεδονία: Το μεγαλύτερο έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην ΕΕ ενάντια στον ιό του Δυτικού Νείλου
Η αναπληρώτρια διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ευαγγελία Αγαθαγγελίδου, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο περιφερειακό έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο συγκεντρώνει το 25% του συνόλου των κρουσμάτων Ιού του Δυτικού Νείλου και το 10% των κρουσμάτων ελονοσίας στην περιοχή.
Συνάντηση της Έλενας Ράπτη με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου
Τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, συνάντησε η υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη.
Επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και η επέκταση του Μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία θα συνδράμει στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Shaimaa Al Kinani φέρνει τον δικό της μύθο στην κουζίνα της Θεσσαλονίκης
«Ustura», δηλαδή μύθος στα αραβικά, είναι το όνομα του εστιατορίου που ανοίγει η Shaimaa Al Kinani από το Ιράκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (UNHCR) για τους Πρόσφυγες και του SolidarityNow.
Fraser: Εσείς θα επιβιώνατε στο πιο επικίνδυνο νησί του κόσμου;
Βρίσκεται στην Αυστραλία, περιβάλλεται από γαλαζοπράσινα νερά, αμμώδεις παραλίες και προστατεύεται από την UNESCO.
Ο λόγος για το νησί Fraser, το οποίο μπορεί να μοιάζει με παράδεισο, κρύβει όμως πολλές παγίδες ενώ και οι συνθήκες διαβίωσης μόνο εύκολες δεν είναι.
ΑΑΔΕ: Ενοποιείται η χωρική αρμοδιότητα των Ελεγκτικών Κέντρων Αττικής και Θεσσαλονίκης. Ένταξη και της ΔΥΟ Κιλκίς
Στην ενοποίηση της χωρικής αρμοδιότητας των Ελεγκτικών Κέντρων (ΕΛΚΕ) Αττικής και Θεσσαλονίκης προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της.