espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 4:00:48 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

  Την Πέμπτη 10/10/2024 επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής κ. Καντίδης Χρήστος μετά από πρόσκληση του προέδρου και οικονομικού διαχειριστή κ. Τάτση.

Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ”

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 8:00μ.μ.

Αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος” της ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς

Η επιστροφή του Ισμαήλ Καανί στη δημόσια εμφάνιση αναδεικνύει τις ανησυχίες για την ασφάλεια στο Ιράν. Η κρατική τηλεόραση του Ιράν παρουσίασε σήμερα, ένα άτομο που εμφανίστηκε να είναι ο υψηλόβαθμος διοικητής της Δύναμης Quds, Ισμαήλ Καανί, σε μία τελετή για έναν υψηλόβαθμο διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν που σκοτώθηκε στον Λίβανο.

Η Βόρεια Κορέα προχωρά σε ανατινάξεις που εντείνουν τις εντάσεις στην Κορεατική Χερσόνησο.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην ανατίναξη τμημάτων του οδικού δικτύου της Κορεατικής Χερσονήσου εντός της επικράτειάς της, ανέφερε σήμερα το Μεικτό Στρατιωτικό Επιτελείο της Νότιας Κορέας.

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια συγκεντρώθηκαν χθες στο πλαίσιο του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα «κύκλου επενδύσεων» για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία, υπό το σύνθημα «Όλοι για την Υγεία, Υγεία για Όλους».

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Στην Κρήτη, παρατηρούνται λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής την πρωινή ώρα.

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2022 αναμένεται η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης σήμερα 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της αγοράς.

Οι κυανόκρανοι της UNIFIL στον Λίβανο παραμένουν στις θέσεις τους παρά τις ισραηλινές απειλές, διασφαλίζοντας την ειρηνευτική διαδικασία. Οι κυανόκρανοι της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο (UNIFIL) θα παραμείνουν στις θέσεις τους, παρά τις προειδοποιήσεις του Ισραήλ να υποχωρήσουν, καθώς κλιμακώνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του ισραηλινού στρατού και μαχητών της Χεζμπολάχ, υπογράμμισε χθες Δευτέρα ο Ζαν-Πιερ Λακρουά, συντονιστής των ειρηνευτικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών.

Η Ουκρανία απορρίπτει τις κατηγορίες για προμήθεια UAV σε αντάρτες στο Μαλί, στην καρδιά της πολύπλευρης κρίσης στη χώρα. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας διέψευσε το βράδυ της Δευτέρας δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι προμηθεύει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) σε αντάρτες που πολεμούν στο βόρειο τμήμα του Μαλί (στη φωτογραφία αρχείου του Reuters, επάνω, ουκρανός στρατιώτης χειρίζεται ένα ουκρανικής κατασκευής drone στο μέτωπο με τη Ρωσία).

Οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ αντιμετωπίζουν επιθέσεις στο Λίβανο καθώς η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέφρασε τη Δευτέρα έντονη ανησυχία αφού αρκετές θέσεις των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στο νότιο Λίβανο δέχθηκαν πυρά εν μέσω συγκρούσεων μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των υποστηριζόμενων από το Ιράν μαχητών της Χεζμπολάχ.