espa pkm

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026, 4:36:11 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η προβολή που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στις 9:30μ.μ. στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό,  Τηλ.: 6946 253 961

ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΦΤΑΝΙ  \ Le Bleu du Caftan.

Δύο ακόμη πτώματα εντοπίστηκαν από Ιταλούς διασώστες μέσα στη θαλαμηγό Bayesian, η οποία βυθίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ανοιχτά της Σικελίας, σύμφωνα με μεταδόσεις του πρακτορείου Reuters που επικαλούνται πηγές σχετικές με τις έρευνες.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικοινώνησε σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την αποστολή πατριαρχικής αντιπροσωπείας που θα συμμετάσχει στην εθνική επέτειο ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, στις 24 Αυγούστου.

Η ΕΕ κατάφερε να γεμίσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου στο 90% της χωρητικότητας, σχεδόν τρεις μήνες νωρίτερα από την προθεσμία της 1ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Gas Infrastructure Europe, αναφέρει η Κομισιόν.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης", στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ισώματος, στις 9 το βράδυ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-8-2024)

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου πανηγυρίζει η Πικρολίμνη Κιλκίς και ο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης οργανώνει την ημέρα αυτή ένα μεγάλο γλέντι με καταξιωμένους καλλιτέχνες, στην αυλή του κτηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου και σας περιμένει όλους μετά τις 9:30 το βράδυ.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συνδιοργανώνει με το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας τη συναυλία  “Μια Φωνή - Μια Πνοή” με τους Δημήτρη Μπάση και Μάνο Αχαλινωτόπουλο στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Ευρωπού, την γενέτειρα του Σέλευκου Α’ Νικάτορα, την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ώρα 21:00.

«Εκτεταμένη βλάβη» επηρεάζει τις πλατφόρμες Telegram και WhatsApp στη Ρωσία από τις 14:00 ώρα Μόσχας, διάρκειας περίπου μίας ώρας, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor, διευκρινίζοντας ότι μια «κυβερνοεπίθεση» ήταν η αιτία αυτού του σπάνιου «περιστατικού».

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε σήμερα στη Μόσχα συνάντηση με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Τσιάνγκ, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Οι χώρες μας προγραμματίζουν κοινά σχέδια μεγάλης κλίμακας, έργα στους τομείς της οικονομίας και του ανθρωπισμού, τα οποία αναμένουμε ότι θα διαρκέσουν πολλά χρόνια», τόνισε ο Πούτιν σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.