espa pkm

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026, 7:57:51 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Και θυμήθηκα τώρα μια εταιρεία στη δεκαετία του ’90 που διαφήμιζε ότι διοργάνωνε επιστημονικά συνέδρια για το περιβάλλον, είχε έδρα στη Σόλωνος και όλοι οι εισηγητές στα συνέδριά της (τα διεθνή) ήταν από πανεπιστήμια των Βαλκανίων (τότε σε άθλια οικονομική κατάσταση όλες οι γειτονικές χώρες).

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 10:34

Έρευνα για την εταιρεία έρευνας

Δημοσιεύουμε σήμερα Σάββατο τον πίνακα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και ειδικότερα τα νομικά πρόσωπα που χρωστούν χωρίς να τα ρυθμίσουν χρέη άνω των 150 χιλιάδων ευρώ.

Θα διαβάσετε τον πίνακα και τα συμπεράσματα ας είναι δικά σας.

   Ο νέος πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του Κέντρου Κοινωνικής στήριξης  κ. Αστέριος Τάτσης αυτό το μήνα πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις στο γραφείο του που βρίσκεται στο φορέα μας.

 

  Την Παρασκευή 02 Αυγ 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης  Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ιωάννη Σφήνα, τον Γενικό Γραμματέα Βάιο Γκόρα και τον          Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Απόστολο Αποστολίδη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση, με τον Διοικητή της 71 Α/Μ Ταξχίας,  κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Σάββατο 03-08-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησε με το δίκτυο Fox News να συμμετάσχει σε τηλεμαχία με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις, στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, αργά χθες (τοπική ώρα).

Πριν από λίγο, σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών κοντά στη νήσο Μιντανάο στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας της χώρας.

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε όχημα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη οδήγησε σήμερα στο θάνατο ενός διοικητή της Χαμάς, σύμφωνα με αναφορές από μέσα ενημέρωσης της Χαμάς, ενώ το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA έκανε λόγο για τέσσερις ακόμα θανάτους.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες αυξημένες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειώνονται τοπικοί όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Αναμένεται ότι η παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας θα είναι από μέτρια έως καλή φέτος, σύμφωνα με τις τρέχουσες εκτιμήσεις.

   Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου (ΕΔΟΕ), Μανώλης Γιαννούλης, η παραγωγή θα κυμανθεί από 250.000 έως 280.000 τόνους.