Χιλιάδες διαδηλωτές συνέρρευσαν γύρω από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο Ισραήλ, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα φιλοπαλαιστινιακών οργανώσεων.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συγκέντρωση στην πλατεία της Αγίας Σοφίας υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ
Η Χάρις κατηγορεί τον Τραμπ για φόβο απέναντι στην τηλεμαχία μαζί της
Το προεκλογικό επιτελείο της Κάμαλα Χάρις, υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία, κατηγόρησε σήμερα τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις του, καθώς πρότεινε νέα ημερομηνία για την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.
Αποδοχή της πρότασης του ΟΗΕ για τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου από τον Ν. Χριστοδουλίδη
Τα Ηνωμένα Έθνη πρότειναν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη τριμερή συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ στη Νέα Υόρκη στις 13 Αυγούστου, μια πρόταση που ο Πρόεδρος αποδέχθηκε, όπως δήλωσε από το βήμα της αντικατοχικής εκδήλωσης του Δήμου Αμμόχωστου στη Δερύνεια.
50 χρόνια Ν.Δ. - Απολογισμός έργου 6 ετών από τη ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κιλκίς
Μεγάλη Πολιτική εκδήλωση ετοιμάζει η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς την Πέμπτη 5/9/204 και ώρα 19 μ.μ. (ο χώρος θα ανακοινωθεί εντός δεκαημέρου).
Έκτακτη συνεδρίαση του ΠΕΣΟΠΠ Π.Ε. Κιλκίς - Σε κατάσταση κινητοποίησης (RED CODE) η Π.Ε. Κιλκίς
Συνεδρίασε, εκτάκτως, σήμερα, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) Π.Ε. Κιλκίς, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, έπειτα από αίτημα του Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς (ΔΙ.Π.Υ.Ν Κιλκίς), Πύραρχου Νικόλαου Παλαμούτη, αλλά και της έκδοσης της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία η Π.Ε. Κιλκίς μπαίνει σε κατάσταση κινητοποίησης (RED CODE) για αύριο Κυριακή 4-8-2024.
Το Κίεβο ανακοίνωσε τη βύθιση ρωσικού υποβρυχίου και την καταστροφή αντιαεροπορικού συστήματος S-400
Σήμερα, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν ότι κατόρθωσαν να βυθίσουν ένα ρωσικό υποβρύχιο και να καταστρέψουν ένα αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην περιοχή της Κριμαίας.
Βρετανία και ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τον Λίβανο
Οι Βρετανία και ΗΠΑ επανέλαβαν σήμερα την έκκλησή τους προς τους πολίτες των χωρών τους να αποχωρήσουν από τον Λίβανο, λόγω αυξανόμενων ανησυχιών για την πιθανότητα πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ.
ΒΤΑ: Υπουργός Εσωτερικών: Εξετάζονται Διαφορετικές Επιλογές για τη Βελτίωση της Κυκλοφορίας στη Γέφυρα του Δούναβη 2
Διάφορες επιλογές αναλύονται για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία μέσω του συνοριακού ελέγχου Βίντιν-Γέφυρα Δούναβη 2, όπως δήλωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Καλίν Στογιάνοφ κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνεδρίασης την Παρασκευή.
Θάνατος 75χρονου στην παραλία του κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης
Ένας 75χρονος άνδρας πνίγηκε σήμερα στην παραλία του κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου επιβεβαίωσε τον θάνατό του. Η Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση.
Air France: Αναστολή πτήσεων μεταξύ Παρισιού και Βηρυτού τουλάχιστον έως την 6η Αυγούστου
Η γαλλική αεροπορική εταιρία Air France ανακοίνωσε σήμερα ότι η ίδια, καθώς και η συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρία Transavia, θα παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων τους μεταξύ Παρισιού και Βηρυτού τουλάχιστον μέχρι την 6η Αυγούστου, εξαιτίας της κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.