Το ενδεχόμενο να «παγώσουν» οι σχέσεις Γερμανίας – ΗΠΑ σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος με τον Τζ.Ντ. Βανς ως αντιπρόεδρο αναδεικνύει η εφημερίδα BILD, αναφερόμενη στις κατά καιρούς δηλώσεις του τελευταίου για την Γερμανία.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τι έχει δηλώσει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζ.Ντ. Βανς για την Γερμανία και τι γνώμη έχει ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς
Αστυνομικός καταδικάστηκε σε 8μηνη φυλάκιση για ενδοοικογενειακή απειλή
Αστυνομικός καταδικάστηκε σε οχτάμηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, επειδή απείλησε την πρώην γυναίκα του ότι θα πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά τους και θα τα πάει σε ίδρυμα.
Αρνητική γνωμοδότηση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης για τη Μαρίνα Καλαμαριάς
Αρνητική γνωμοδότηση έδωσε ομόφωνα σήμερα η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά τη Μαρίνα Καλαμαριάς η οποία βρίσκεται στην περιοχή Μικρό Έμβολο στο παράκτιο μέτωπο της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.
Κατερίνη: Κάθειρξη 7 ετών σε δύο αδέλφια για τον θάνατο 52χρονου
Σε κάθειρξη 7 ετών ο καθένας καταδικάστηκαν δύο αδέλφια που κρίθηκαν ένοχα για τον θάνατο 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, πέρσι τον Μάιο, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Το Κιλκίς φλέγεται! Δυο μεγάλα μέτωπα στο Τελωνείο Ευζώνων που έκλεισε για ώρες και στην Καλλιρόη Μουριών
Το Κιλκίς φλέγεται. Με τις εστίες φωτιάς να ξεπηδούν πλέον σε καθημερινή βάση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού συνεχώς επί ποδός να μην παίρνει ανάσα. Μετά την Κυριακάτικη φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Δογάνη και την φωτιά στην Καλλιρόη του λεκανοπεδίου Μουριών την Δευτέρα να μην έχει σβήσει ακόμα, το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιουλίου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Τελωνείου Ευζώνων οδήγησε σε προληπτικό κλείσιμο του Τελωνείου Ευζώνων. Ο πυκνός καπνός που σκέπασε τον ορίζοντα έκανε προβληματική του λειτουργία του Τελωνείου που έκλεισε λίγη ώρα αργότερα.
Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας στους Ευζώνους
Η βελτίωση της κατάστασης στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή των Ευζώνων επέτρεψε τη σταδιακή λειτουργία του τελωνείου και την μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Έκλεισε το Τελωνείο Ευζώνων λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου στην περιοχή του Τελωνείου Ευζώνων οδήγησε σε προληπτικό κλείσιμο του Τελωνείου Ευζώνων. Ο πυκνός καπνός που σκέπασε τον ορίζοντα έκανε προβληματική του λειτουργία του Τελωνείου που έκλεισε πριν λίγη ώρα.
Φωτιά κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων – Απογειώθηκε ελικόπτερο
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή Τσολιάδες Κιλκίς κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση.
Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμει και ένα ελικόπτερο.
Καύσωνας: Για ποιες εργασίες προβλέπεται παύση εργασίας και τηλεργασία
Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα μέχρι και την Παρασκευή ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.
Τη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα, που αναμένεται να επικρατήσει έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, προχωρά το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη και την από 3 Ιουνίου του 2024 (αριθ. πρωτ. 34666) σχετική εγκύκλιο: «Πρόληψη της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τη νέα εγκύκλιο, η οποία δημοσιεύθηκε, προβλέπονται τα εξής:
Υποχρεωτική παύση εργασιών
Το Κιλκίς δεν υπάρχει
Κακώς κάκιστα εκλαμβάνεται ως ψηφιακό αστείο η έκφραση «Το Κιλκίς δεν υπάρχει»
Όντως δεν υπάρχει. Το συνομολογούμε και μπορούμε να το αποδείξουμε: