espa pkm

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2026, 1:59:45 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Δευτέρα 15-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε τμήμα της (Π.Ε. Κιλκίς).

Κατόπιν αυτού σας υπενθυμίζουμε για τα παρακάτω :

Με την ταινία «Στη Φωτιά» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 16  και την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, μια ταινία γαστριμαργίας και λεπτεπίλεπτου έρωτα, μια ταινία για  τη δύναμη της αγάπης και της μαγειρικής, μια ταινία που θυμίζει το υπέροχο άρωμα του «Chocolat»

Τουλάχιστον 90 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινό πλήγμα σε μια χαρακτηρισμένη «ανθρωπιστική ζώνη» της Λωρίδας της Γάζας, στα δυτικά του Χαν Γιουνίς, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Συνολικά 63 άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 07-07-2024 έως και πρωινές ώρες σήμερα (14-07-2024) στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Άρθηκαν τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα που είχαν επιβληθεί λόγω πυρκαγιάς.

Η άρση των μέτρων πραγματοποιήθηκε από τις 10:50 το πρωί και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Για μη νόμιμη μεταφορά εννέα αλλοδαπών συνελήφθη στην περιοχή των Σερρών αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στη σκηνή, είχε ξεκινήσει πριν έξι λεπτά την ομιλία του σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Τις πολύπλοκες και ιδιαίτερες σχέσεις ιστορίας και λογοτεχνίας και τους τρόπους που η πρώτη τροφοδοτεί τις ιστορικές αναπαραστάσεις ως νέο κοινωνικό βίωμα, διερεύνησαν οι Έλληνες πεζογράφοι, λογοτέχνες, κριτικοί Λογοτεχνίας και ιστορικοί σήμερα στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στα Λιβάδια της Κοτύλης στο Γράμμο, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε του Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Φεστιβάλ Γράμμου.

Ένας 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένας 30 χρόνο και τραυμάτισε επίσης ένας ακόμη νεαρό χθες το βράδυ, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Φλώρινας. Ο 32χρονος πλησίασε το νεαρό από πίσω σε γνωστό καφέ της πόλης και τον μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο του ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Συνολικά 63 άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 07-07-2024 έως και πρωινές ώρες σήμερα (14-07-2024) στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.