«Δεν γυρίζουμε την πλάτη στην Ανατολή για χάρη της Δύσης, ούτε παραμελούμε τη Δύση για χάρη της Ανατολής», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δίνοντας το στίγμα της εξωτερικής πολιτικής που ακολουθεί.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερντογάν: Δεν εγκλωβιζόμαστε σε ένα μπλοκ, είμαστε και με τη Δύση και με την Ανατολή
Έχασε την «καυτή» πρωτιά το Κιλκίς. Στην τρίτη θέση πανελλαδικά το Ηλιόλουστο με 40,9 βαθμούς Κελσίου
Ο καύσωνας συνεχίζεται για 9η ημέρα με το θερμόμετρο να καταγράφει σε 8 πόλεις μέγιστες θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το meteo, η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας όπου το θερμόμετρο έφτασε στους 41,5 βαθμούς Κελσίου.
ΒΤΑ: Ο πρόεδρος Ράντεφ πέταξε με ένα Pilatus PC-21
Η 20ή επέτειος από την εισδοχή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους PC-9M και του μεταγωγικού PC-12/45 της ελβετικής εταιρείας Pilatus στη βουλγαρική Πολεμική Αεροπορία εορτάστηκε σήμερα στην Αεροπορική Βάση Βραζντάμπνα, κοντά στη Σόφια.
Ο Μακρόν αποδέχτηκε την παραίτηση Ατάλ-Η κυβέρνηση παραμένει ως υπηρεσιακή
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκανε δεκτή, όπως αναμενόταν, την παραίτηση της κυβέρνησης του Γκαμπριέλ Ατάλ, ανακοίνωσε το προεδρικό μέγαρο
Η κυβέρνηση ωστόσο θα παραμείνει ως υπηρεσιακή και θα διαχειρίζεται «τα τρέχοντα ζητήματα», μέχρι να σχηματιστεί ένα νέο υπουργικό συμβούλιο.
Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ
Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν έκρινε σήμερα ένοχο για διαφθορά τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, γράφοντας τον επίλογο της πολιτικής σταδιοδρομίας του άλλοτε πανίσχυρου στελέχους των Δημοκρατικών.
Οι ένορκοι διαβουλεύονταν επί τρεις ημέρες προτού ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους στη δίκη, η οποία διήρκησε εννέα εβδομάδες.
Για την αναβάθμιση υποδομών του Καυτανζόγλειου ενημερώθηκε ο Μ.Μπεκίρης
Για τις μελέτες και τον προγραμματισμό έργων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση, ομαλή λειτουργία και αξιοποίηση των υποδομών του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου ενημερώθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Κ. Γκιουλέκας | Ο Πρωθυπουργός μου έδωσε εντολή για απόλυτη προτεραιότητα σε Μακεδονία και Θράκη
Την πρόθεσή του να ανοίξει από Σεπτέμβριο τους χώρους του Διοικητηρίου -ενός εμβληματικού κτιρίου- στους πολίτες προκειμένου να φιλοξενούνται δράσεις πολιτισμού γνωστοποίησε ο υφυπουργός Εσωτερικών (για θέματα Μακεδονίας – Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους αρχές της εβδομάδας.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-7-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-7-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-7-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-7-2024)
Πυροσβεστική Κιλκίς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για το ν. Κιλκίς την Τετάρτη 17/7/2024
Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 17-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.