Οι διεργασίες για την κατασκευή του ξύλινου deck στην παλιά παραλία, ώστε να επεκταθεί το υφιστάμενο κρηπίδωμα, από την πρώτη προβλήτα του λιμανιού της πόλης ως τον Λευκό Πύργο, τέθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Προωθούνται οι διεργασίες για την κατασκευή του ξύλινου deck στην παλιά παραλία
Νέα πανελλαδική πρωτιά του Κιλκίς σε υψηλές θερμοκρασίες. Στους 41,6 το Ηλιόλουστο και στους 41,3 το Κιλκίς
Νέα πανελλαδική πρωτιά του Κιλκίς σε υψηλές θερμοκρασίες. Στους 41,6 το Ηλιόλουστο, ακολουθούν Γυναικόκαστρο 41,5, Κιλκίς και Τέρπυλλος με 41,3, Πλαγιά 41 και Μουριές με 40,7.
Νέο πύρινο μέτωπο στην Καλλιρόη στο λεκανοπέδιο Μουριών του Κιλκίς
Η θερμοπυρική περίοδος εξελίσσεται με τρόπο βασανιστικό για το Κιλκίς. Πριν ακόμα σβήσει η φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Δογάνη το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου, μια ανάσα από την πόλη του Κιλκίς, νέα πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη, στο λεκανοπέδιο Μουριών, με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς και να φυσά νοτιάς.
Οι μετοχές της Trump Media «εκτοξεύονται» μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ
Με ανοδική πορεία κινούνται οι μετοχές της Trump Media στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street, μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.
Η μετοχή της Trump Media, στην οποία βασικός μέτοχος είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κερδίζουν άνω του 30%, δύο μόλις ημέρες μετά τον πυροβολισμό του στην Πενσιλβάνια.
Γαλλία: Σε κατάσταση κρίσης εισέρχεται το Νέο Λαϊκό Μέτωπο της αριστεράς, με την Ανυπότακτη Γαλλία να καταγγέλλει τους Σοσιαλιστές
Σε κατάσταση κρίσης έχει εισέλθει το Νέο Λαϊκό Μέτωπο της αριστεράς στην Γαλλία, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε τις πρώτες απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα το κόμμα του Ζαν Λυκ Μελανσόν, η Ανυπότακτη Γαλλία, καταγγέλλοντας το Σοσιαλιστικό κόμμα ότι στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την εξεύρεση του προσώπου που θα μπορούσε να προταθεί για πρωθυπουργός στον πρόεδρο Μακρόν, αρνείται οποιαδήποτε υποψηφιότητα προερχόμενη από τις τάξεις της.
Ο Τραμπ ανέβασε φωτογραφία που τον δείχνει να αιμορραγεί και ζητά δωρεές για τον προεκλογικό του αγώνα
Την ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας επιδιώκει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία που τον δείχνει να αιμορραγεί μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, ζητώντας δωρεές.
Ο Ζαν-Μπατίστ Αντρεά νικητής του Βραβείου Γκονκούρ Ελλάδας 2024
Στον συγγραφέα, Ζαν-Μπατίστ Αντρεά, για το βιβλίο του Veiller sur elle απονεμήθηκε το πέμπτο βραβείο Γκονκούρ Ελλάδας, από γαλλόφωνους Έλληνες φοιτητές.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι εκατό φοιτητών από εννέα ελληνικά πανεπιστήμια συνεδρίασαν την περασμένη Πέμπτη (11 Ιουλίου) στο Ινστιτούτο, προκειμένου να επιλέξουν τον φετινό νικητή του Βραβείου Γκονκούρ Ελλάδας.
Έβρος: Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική έκταση στο Σουφλί
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κυριακή Σουφλίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Η περιοχή όπου μαίνεται η φωτιά είναι δύσβατη. Αυτή την ώρα επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου της 7ης ΕΜΟΔΕ και 20 οχήματα.
Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια κατέληξαν στη φυλακή – Έριξαν από το μπαλκόνι τον πατέρα της κοπέλας του ενός
Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν δύο αδέρφια στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από καβγά έριξαν από το μπαλκόνι 52χρονο άνδρα στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης.
Ο 52χρονος άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι ύψους 6,5 μέτρων, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.
Ο Β. Πούτιν δεν σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τονΤραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του λέει το Κρεμλίνο
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει επικοινωνήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ και πως δεν έχει σχέδια να το κάνει.