espa pkm

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, 8:46:52 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα μέλη του προσκαλεί το Επιμελητήριο Κιλκίς ώστε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην 90η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα την Ιαπωνία. Η πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις αναφέρει τα εξής:

"Το Επιμελητήριο Κιλκίς προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2026, με τιμώμενη χώρα την Ιαπωνία.

Συγκίνηση, χαρά περηφάνια. Ο Σωτήρης Τσιρογιάννης ήρθε στην Ακαδημία μας και έδειξε από την κατηγορία των Κ5 ότι μια μέρα θα ξεχωρίσει.

Σε εκλογές την επόμενη εβδομάδα οδηγείται το ιστορικό σωματείο του Κιλκισιακού ώστε να δημιουργηθεί νέα διοίκηση. Οι εκλογές θα αναδείξουν και το ακριβές διοικητικό σχήμα το οποίο θα τρέξει την ομάδα τα επόμενα χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας του Κιλκισιακού Χρόνης Παπαβραμίδης όλα δείχνουν πως δε θα είναι πλέον μόνος, αλλά θα έχει στο πλευρό του πολλούς συμπαραστάτες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-7-2026)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-7-2026)

Με νέο στελεχιακό δυναμικό ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς, αποβλέποντας στη βελτίωση των δεικτών λειτουργίας του με ποιοτικότερες παρεχόμενες υπηρεσίες στον πολίτη και την καλύτερη εξυπηρέτηση της καθημερινότητάς του.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης 30/6 έσβησε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στα ελληνοσκοπιανά σύνορα μεταξύ Δοϊράνης και Ακρίτα.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στο Πολύκαστρο  και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ»,  

Με απόφαση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, συγκροτήθηκε άτυπο    συμβουλευτικό πολιτικό  συμβούλιο, που θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα.  Το  Πολιτικό  συμβούλιο  θα  έχει καθοδηγητικό χαρακτήρα, υπεύθυνο για τον καθημερινό στρατηγικό σχεδιασμό, την πολιτική ανάλυση και την εφαρμογή  αποφάσεων  που  λαμβάνονται.

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές στην παραμεθόρια περιοχή της Δοϊράνης καθώς πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας κινείται προς τη συνοριακή γραμμή με κατεύθυνση την ελληνική πλευρά.