espa pkm

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026, 10:59:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σύσσωμο το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, ο Διευθυντής του, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και όλοι οι μαθητές του, συγχαίρουν την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην δισκοβολία (δίσκος 1 κιλού), με νέα ατομική επίδοση 44,29 και μαθήτριά του της Β΄τάξης Βασιλική Σαμολαδά του Ιωάννη και της Τατιάνας.

Η υπό κατασκευή προβλήτα στη Γάζα αναμένεται να επιτρέψει σε “δύο με τρεις εβδομάδες” τη μεταφορά περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα που βομβαρδίζεται και πολιορκείται από το Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Μπάιντεν επανέλαβε την ακλόνητη δέσμευσή του στην ασφάλεια του Ισραήλ.

Όλα είχαν κριθεί πριν τον αγώνα. Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ είχε σωθεί και μαθηματικά από την 32η αγωνιστική. Η γηπεδούχος Νίκη Ευκαρπίας θα έπαιζε οπωσδήποτε στα μπαράζ παραμονής. Οπότε ο αγώνας λογίζεται ως μη γενόμενος όπως και η ήττα άλλωστε.

Μία χρονοκάψουλα από το 1920 ανακάλυψαν εργάτες κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης ενός σχολείου στην Μινεσότα της Καλιφόρνια.

Η κάψουλα, η οποία ήταν θαμμένη στο λύκειο Owatonna, βρέθηκε καθώς το συνεργείο γκρέμιζε τους μπροστινούς πυλώνες του κτιρίου και τις πόρτες του σχολείου.

Για έναν ειδικό εορτασμό της δέκατης επετείου των παραολυμπιακού τύπου αγώνων για πρώην και εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι.

Οι πρώτοι αγώνες Invictus Games ξεκίνησαν πριν από 10 χρόνια στο Λονδίνο το 2014 και η επέτειος σηματοδοτείται με μια τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην καρδιά της πόλης.

Δραματικά σε βάρος του Κιλκισιακού αποδείχθηκαν τα επιπλέον λεπτά  παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη και στο πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Παίζοντας το Σάββατο στο γήπεδο της Ευκαρπίας (με πλαστικό τάπητα) απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο ΙΕΚ Δέλτα ο Κιλκισιακός κρατούσε τη νίκη μέχρι και τρία λεπτά μετά το 90λεπτο.

«Θέλουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία να κάνει λιγότερα πράγματα, αλλά πιο αποτελεσματικά».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της “Αδέλφια της Ιταλίας”.

Ρώσοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν σήμερα τη Δύση για “σκληρή” απάντηση σε περίπτωση κατάσχεσης των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν παγώσει και δεσμεύτηκαν για “ατελείωτες” νομικές μάχες και αντίποινα.

Οι ποσότητες ελαίου κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία.

Λάδι αμφιβόλου ποιότητας, συνολικού όγκου 675 λίτρων, απέκρυπτε άνδρας, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας.