espa pkm

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026, 2:23:27 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διεκδικεί και συμμετέχει ενεργά στο διάλογο που είναι σε εξέλιξη για το μείζον ζήτημα της ανάπλασης της ΔΕΘ, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το κορυφαίο ιστορικό, πολιτιστικό και οικονομικό αποτύπωμά της όσο και την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, πως η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις πόλεις της Ευρώπης με τη μικρότερη αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο.

Από τη σύγκρουση δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 12.00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν ένα αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ και ένα ΙΧ επί της Πολυτεχνείου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024.

Το Έθιμο "Λαζαρίνες" αναβίωσαν και φέτος τα μικρά κοριτσάκια του Πολυπέτρου!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οργανώνει και στηρίζει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας!

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Φωτογραφίες και βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν δεκάδες σπίτια εντελώς κατεστραμμένα και οχήματα που μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες μετάλλων.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών ΗΠΑ, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή οι αρχές.

Θα ανακοινώσει την απόφασή του σήμερα στις 13:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση εξαιτίας μιας δικαστικής έρευνας με στόχο τη σύζυγό του, που οφείλεται σύμφωνα με τον ίδιο σε μια εκστρατεία αποσταθεροποίησης ενορχηστρωμένη από τη δεξιά αντιπολίτευση, θα ανακοινώσει σήμερα στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) αν θα παραιτηθεί ή όχι, ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες του.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:46

Ελληνικός καπιταλισμός

Μας καταγγέλθηκε από σοβαρή πηγή:

Μετά την ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου μισθού ορισμένοι εργοδότες –και στο Κιλκίς- αρνούμενοι να εφαρμόσουν την ουσία της διάταξης, κατάφεραν να μειώσουν την τελική τους δαπάνη.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:43

Η κατανομή των τοπικών …υπουργείων

Τι είναι τούτο το κακό με την κατανομή …υπουργείων σε συλλόγους, κόμματα, φορείς…
Αίφνης μετά από κάθε εκλογή μαθαίνουμε ότι ο τάδε σύλλογος έχει υπεύθυνο τύπου.

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

 

«Ιδού αναβαίνομεν εις Ιεροσόλυμα…» ακούμε από τα χείλη των ψαλτών στον υπέροχο ύμνο της Μεγάλης Εβδομάδος : «Ἐρχόμενος ὁ Κύριος, πρὸς τὸ ἑκούσιον Πάθος, τοῖς Ἀποστόλοις ἔλεγεν ἐν τῇ ὁδῷ. Ἰδοὺ ἀναβαίνομεν εἰς Ἱεροσόλυμα, καὶ παραδοθήσεται ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου, καθώς γέγραπται περαὐτοῦ.(…)»  και συγκεκριμένα το βράδυ των Βαΐων που άρχεται και η Μεγάλη Εβδομάδα.  

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ως ΚΚΕ επανειλημμένα έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας για την ετοιμότητα του κράτους απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή εκτάκτου ανάγκης. Κάθε χρόνο τόσο η κυβέρνηση, όσο οι τοπικές διοικήσεις ισχυρίζονται ότι είναι έτοιμες, πλην όμως διαψεύδονται κάθε χρόνο από τις τεράστιες καταστροφές.