Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υλικές ζημιές.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Την κατάρρευση της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, παρουσίασαν -με τα πιο μελανά χρώματα- γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου στη σύσκεψη παραγόντων και φορέων που οργάνωσαν. το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υλικές ζημιές.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας.
Η Γάζα είναι μια «ανθρώπινη κόλαση».
Η Μέση Ανατολή βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» ενός «γενικευμένου περιφερειακού πολέμου», προειδοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, καταγγέλλοντας την «ανθρώπινη κόλαση» που έχει δημιουργηθεί από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα.
Είναι γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν συγχωρεί αλλά και ούτε ξεχνά εύκολα – Τί αναφέρει το δημοσιεύμα της Politico για τον Ντόναλντ Τραμπ και το μίσος του για την Ουκρανία
Μία φράση στάθηκε η αφορμή να γίνουν «μαλλιά κουβάρια» στην κηδεία πάνω από τον τάφο του εκλιπόντος.
Το επεισόδιο άνευ προηγουμένου κατά τη διάρκεια κηδείας μεταξύ συγγενών έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.
Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης παραμένει ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2024). Στο newsit.gr μίλησε ο πατέρας του έφηβου, εκφράζοντας την ελπίδα να γίνει καλά το παιδί.
Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα Ρ., τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 16/4 από χώρο παιδικής προστασίας στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 16χρονη επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-4-2024)
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Απριλίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Απόψε θα διεξαχθεί η ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας για το αίτημα ένταξης της Παλαιστίνης στο ΟΗΕ – Πιθανό μπλοκάρισμα από τις ΗΠΑ
Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το αίτημα των Παλαιστινίων να γίνουν κράτος-πλήρες μέλος του Οργανισμού θα διεξαχθεί σήμερα.