Τηλεδιάσκεψη της G7 συγκαλεί το απόγευμα η Ρώμη – Οι ηγέτες των χωρών θα συζητήσουν εκτάκτως για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ
Oi ηγέτες της ομάδας χωρών G7 θα συζητήσουν εκτάκτως σήμερα (14/4) το απόγευμα για την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άλλη μια εικαστική -αλλά και ωφέλιμη- παρέμβαση έγινε δια χειρός Νίκου Σιάνα στο Πολύκαστρο.
Στον ανακατασκευασμένο χώρο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου Πολυκάστρου, άνω πλατεία, προστέθηκε το όμορφο ποδήλατο του «καλού πολίτη», Νίκου Σιάνα.
Τηλεδιάσκεψη της G7 συγκαλεί το απόγευμα η Ρώμη – Οι ηγέτες των χωρών θα συζητήσουν εκτάκτως για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ
Oi ηγέτες της ομάδας χωρών G7 θα συζητήσουν εκτάκτως σήμερα (14/4) το απόγευμα για την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ.
Η Χαμάς απέρριψε πρόταση του Ισραήλ για συμφωνία για επιστροφή ομήρων
Η Χαμάς απέρριψε τις τελευταίες προτάσεις για μια συμφωνία για την επιστροφή των ισραηλινών ομήρων και το Ισραήλ θα συνεχίσει να επιδιώκει τους στόχους του στη Γάζα «με πλήρη ισχύ», αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Ντενιάχου.
Ο στρατός του Ιράν δήλωσε ότι η επιχείρηση «ολοκληρώθηκε» και προειδοποίησε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για μελλοντικές επιθέσεις
Ο Σαρντάρ Μπαγκερί, Αρχηγός του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν, δήλωσε ότι από την οπτική γωνία του Ιράν, η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ισραήλ έχει ολοκληρωθεί.
Σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης στην Δυτική Θεσσαλονίκη
Περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 31χρονος πυροβόλησε στην αυλή ου καταστήματος.
Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, μετά από ένα ακόμη περιστατικό βίας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Θέρμης, οι ανήλικοι από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, επιτέθηκαν σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 17 και 19 ετών, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.
Τι γυρεύουν αυτοκίνητα αντίκες στο πάρκινγκ του εμπορικού Μακεδονία – Δείτε φωτογραφίες
Είκοσι “καλλονές”, καλοδιατηρημένες και γυαλισμένες αντίκες είναι παρκαρισμένες στο πάρκινγκ του εμπορικού “Μακεδονία” με σκοπό να εκκινήσουν με προορισμό τη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε «Αναχαιτίσαμε, απωθήσαμε, μαζί θα κερδίσουμε»
Tο 99% των πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν κατά τη διάρκεια της νύχταςκαταρρίφθηκαν, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, προσθέτοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν πλήρως λειτουργικές και συζητούν επιλογές για τη συνέχεια.
Η Κίνα εξέφρασε την βαθιά της ανησυχία για την τρέχουσα κλιμάκωση μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Κάλεσε τα ενδιαφερόμενα μέρη να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση
Το Ιράν προειδοποιεί ότι η απάντησή του θα είναι «δυνατότερη και πιο αποφασιστική» εάν το Ισραήλ αντεπιτεθεί μετά τα τελευταία πλήγματα
Το Ιράν έχει προειδοποιήσει ότι θα απαντήσει με περισσότερη δύναμη εάν το Ισραήλ ανταπαντήσει για τα πλήγματα αυτού του Σαββατοκύριακου, τα οποία η Τεχεράνη είπε ότι ήταν η ίδια απάντηση σε μια ισραηλινή επίθεση νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο συγκρότημα της πρεσβείας του στη Δαμασκό, πρωτεύουσα της Συρίας.