espa pkm

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026, 4:27:52 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου οι «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024» και ώρες 11:00 με 18:00, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Με στόχο την άμεση επικοινωνία και επαφή των φοιτητών/φοιτητριών, τελειόφοιτων και αποφοίτων του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ διοργανώνει τις «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024», την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρες 11.00 με 18.00, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Χωρίς προβλήματα κινούνται οι οδηγοί σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τους τροχονόμους να έχουν πάρει θέση σε νευραλγικά σημεία στους κεντρικούς οδηγούς άξονες διευκολύνοντας σημαντικά την κυκλοφορία.

Το κάλεσμα είναι στις 12.00 μμ μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης επί της Αγίου Δημητρίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (3/4) έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης από φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-4-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-4-2024)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ιράκ, εκεί όπου ένα φορτηγό παρέσυρε συνολικά 20 μαθητές, με έξι εξ αυτών να χάνουν τη ζωή τους και τους υπόλοιπους να τραυματίζονται.

Επίσκεψη στην Αυστρία πραγματοποιεί ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο κ. Πιερρακάκης με ανάρτησή του στα social media κάνει εκτενή αναφορά στις συναντήσεις που είχε με αυστριακούς αξιωματούχους για θέματα του υπουργείου του, μεταξύ των οποίων και ο νέος νόμος για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων, αλλά και η επαγγελματική εκπαίδευση.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα εναντίον του προξενικού τμήματος της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των συγκρούσεων σε όλη την περιοχή.

Στην τροπολογία που είναι έτοιμη να συζητηθεί στην Βουλή, υπάρχει η λύση του προβλήματος της νυχτερινής συγκομιδής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το αίτημα αυτό είχε κατατεθεί από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη και αναμένεται να δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης εν μέσω FlyOver.

Χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς ξάφριζε σπείρα στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να καταφέρνει να την εξαρθρώσει.

Στις 4 Ιανουαρίου 2023, ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης δέχθηκε τρεις διαδοχικές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο με απόκρυψη.