espa pkm

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026, 10:44:04 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Δεν θα συμμετάσχω στην εσωκομματική διαδικασία των Δημοκρατικών τον Ιούνιο. Ελπίζω ότι θα αθωωθώ μέσα στο καλοκαίρι, που θα μου επιτρέψει να θέσω υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος Δημοκρατικός στις εκλογές» επισήμανε ο κ.

Ανεμπόδιστη η διέλευση των οχημάτων το πρωί της Παρασκεύης στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στο «πράσινο» κινούνται οι οδηγοί τόσο στην Περιφερειακή οδό όσο και σε κεντρικούς άξονες της πόλης.

Τρεις περιοχές στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν από σήμερα το πρωί χωρίς ρεύμα.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω εργασιών συντήρησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία θα διαρκέσει από τις 11:30 έως τις 14:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσει τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ των οδών:

Δύο συγκεντρώσεις φοιτητών έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 10 το πρωί φοιτητές θα συγκεντρωθούν έξω από την Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους 49 συλληφθέντες της 16ης Μαρτίου.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές για τον εντοπισμό ενός νεοναζί κρατούμενου και του συνεργού του που τον βοήθησε να αποδράσει από νοσοκομείο του Αϊντάχο, σε μια βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια της οποίας τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες.

Άνδρες της Χαμάς και του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ έχουν ταμπουρωθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Αλ Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταθέσουν σήμερα προς ψήφιση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο που υπογραμμίζει την ανάγκη “άμεσης εκεχειρίας” στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Αμερικανίδας πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη.

Για την Κύπρο αναχωρεί αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου, δημοτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Κιλκίς Δήμου Λατσιών για την εθνική μας επέτειο και την επέτειο των εξήντα εννέα χρόνων από την ίδρυση της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.).

Συζήτηση για την Τουρκία αναμένεται να γίνει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το οποίο έχει αρχίσει.

Ήδη έχουν αρχίσει οι επίσημες αλλά και οι παρασκηνιακές συνομιλίες για το αν θα συζητηθεί το θέμα των ευρωτουρκικών σχέσεων στο Συμβούλιο.

Ο πάπας Φραγκίσκος καθαίρεσε σήμερα (21/3) έναν Βέλγο πρώην επίσκοπο, ο οποίος είχε παραδεχθεί πριν από 14 χρόνια ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο ανιψιούς του.

Ο Ροζέρ Βανχέλουε, 87 ετών σήμερα, ήταν επίσκοπος Μπριζ από το 1985 μέχρι το 2010 όταν παραιτήθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε η παραδοχή του ότι επί 13 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά έναν ανιψιό του.