Στο αντίθετο ρεύμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε να κινείται, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ένας 62χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού τράκτορα με επικαθήμενο.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνελήφθη 62χρονος αλλοδαπός για επικίνδυνη οδήγηση στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης
Σημαντικές βροχοπτώσεις στην Ελλάδα: Πρωτοστατεί το Νεοχώρι Χαλκιδικής
Πάνω από 200 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν πέντε περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και η Βλυχάδα Αττικής, από τις 4 Δεκεμβρίου 2025 έως σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ζημιές στο προστατευτικό κέλυφος του κατεστραμμένου πυρηνικού εργοστασίου στο Τσερνόμπιλ λόγω επιθέσεων με drones
Το προστατευτικό κέλυφος στο κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ, στην εμπόλεμη Ουκρανία, το οποίο είχε ανεγερθεί για την αποτροπή της διαρροής ραδιενέργειας μετά το δυστύχημα του 1986, δεν μπορεί πλέον να επιτελέσει πλήρως τον σκοπό του, καθώς έχει υποστεί ζημιά από πλήγμα drone, τόνισε ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), αναφερόμενος σε πλήγμα για το οποίο το Κίεβο κατηγόρησε τη Μόσχα, η οποία αποποιήθηκε την ευθύνη.
Συλλυπητήριο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για την απώλεια του Παύλου Τσατραφύλλια
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Παύλου Τσατραφύλλια, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές ώρες.
Ο Πρόεδρος
Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2025)
Αναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΣ Κιλκίς το σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου
Νεκρολογία ή ευχή και προσδοκία;
Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος.
Μια νεκρολογία στον σωστό χρόνο αποτελεί τιμή στον εκλιπόντα. Μια πρώιμη νεκρολογία καταλήγει σ’ ευχή και προσδοκία να επιταχυνθεί το αναπόδραστο τέλος.
Γιάννης Αλίρης: Δω στα λιανοχορτρούδια
Σοβαρές συνέπειες για την ΕΕ από τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας με ρωσικούς πόρους
Η χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων δεσμευμένων στην Ευρώπη προκειμένου να προσφερθεί χρηματοδότηση στο Κίεβο θα είχε «πολύ σοβαρές συνέπειες» για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυστραλία: Συστάσεις για απομάκρυνση πολιτών λόγω επικίνδυνων πυρκαγιών στη Νέα Νότια Ουαλία
Οι πυρκαγιές στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας έχουν κάψει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης, ωθώντας τις αρχές να ζητήσουν την απομάκρυνση ανθρώπων από τα σπίτια τους, επικαλούμενες το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για χιλιάδες κατοίκους στην πολυπληθέστερη πολιτεία της χώρας.