espa pkm

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026, 12:12:42 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών taekwondo του Α.Σ ‘Η Τόλµη’ Κιλκίς στις 4 Φεβρουαρίου 2024. Οι εξετάσεις περιλάµβαναν τις τεχνικές poomsae, τεχνικές λακτισµάτων, τεχνικές αυτοάµυνας, θεωρία και θραύσεις.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κιλκισιακός λειτουργεί καθημερινά με ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα Κ7, Κ10,Κ12, Κ13 τα οποία συμμετέχουν σε αγώνες πρωταθλήματος και φιλικού επιπέδου.

Η Σοφία Τατσιούδη μετά τις εκλογές στις 28 Ιανουάριου 2024 στη Λιβαδιά Σερρών, ορίσθηκε ειδικός γραμματέας στην Π.Ο.Σ.Α.Ρ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας Βορείου Θράκης).

Την Ημέρα των Ερωτευμένων διάλεξαν οι ιθύνοντες του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς να προβάλλουν την επέτειο, δέκατη από την ίδρυση και συνεχή δράση τους. Είμαστε ερωτευμένοι με το περιβάλλον, αγαπάμε τη ζωή και τον τόπο μας, θα ήταν μια εύλογη απάντηση στο ερώτημα γιατί διάλεξαν την ημέρα αυτή.

Μια μητέρα δύο παιδιών που εργαζόταν ως DJ σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στην παρέλαση της ομάδας για την κατάκτηση του Super Bowl, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Από τη σοκαριστική επίθεση έχουν τραυματιστεί 21 άτομα, 11 εκ των οποίων παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών.

Μία νεκρή γυναίκα και 14 τραυματίες, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Εμπορικό πλοίο με εξαμελές πλήρωμα βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη θάλασσα του Μαρμαρά, νότια της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές.

Το εμπορικό πλοίο μήκους 69 μέτρων, που μετέφερε ξηρό φορτίο, εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά τις 06:30 (τοπική ώρα, 05:30 ώρα Ελλάδας) την ώρα που βρισκόταν στα ανοικτά του νησιού Ιμραλί, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από τις ακτές της Κωνσταντινούπολης, επεσήμανε το τουρκικό υπουργείο Μεταφορών.

Σπείρα έκλεψε τρία φαρμακεία μέσα σε διάστημα λίγων ωρών την περασμένη Τρίτη στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Η σπείρα κατάφερε να σηκώσει προϊόντα αξίας 2.100 ευρώ.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην οδό Ποτίδαιας στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο του Νίκου Μπαρμπούτη, δείχνει την εγκαταλελειμμένη κατοικία να γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Την πρώτη λέσχη επιχειρηματιών με το βρετανικό μοντέλο τριών βαθμίδων, τον Ελαιώνα (Elaeon), παρουσίασε το Σάββατο 10/2 στο Money Show 2024 ο Γιάννης Στεργής, Πρόεδρος και ΔΣ του ομίλου Hyphen SA και ιδρυτής της Stergis o’ clock.