espa pkm

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026, 12:12:21 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τέλος στην κατάληψη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από σχετική ψηφοφορία.

Την απόφαση για την λήξη της κατάληψης στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ έλαβαν οι φοιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα», μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο φοιτητικός σύλλογος σήμερα Δευτέρα 29/01.

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε μία 60χρονη μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε μαζί με τον 56χρονο αδερφό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το newsit.gr, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29.01.2024) γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ορμώμενη από τη βράβευση της συνταξιούχου δασκάλας κυρίας Σοφίας Προκοπίδου από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 κατά την κοπή της βασιλόπιτας, καθώς και τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη, ότι «κάτι όλοι εμείς στο Νομό Κιλκίς δεν κάνουμε καλά», θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ως Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» την κυρία Σ. Προκοπίδου για την προσφορά της στο Νοσοκομείο Κιλκίς ενός ασθενοφόρου.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων «Τραντέλλενες» Αξιούπολης ν. Κιλκίς, πρόεδρος του οποίου επανεκλέχτηκε ο Κώστας Ζηλελίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, εκφράζει τη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του συνταξιούχου – συνάδελφου και  Διευθυντή του Ακτινολογικού τμήματος, Δημήτρη Σκορδά.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-1-2024)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-1-2019)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους της «Τέχνης» για την υπέροχη βραδιά του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024. Γεμίσατε την «Τέχνη» με χαμόγελα, θετική ενέργεια και ζεστές καρδιές.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλά στο Δημήτρη Δανίκα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) για τους νέους ποινικούς κώδικες αλλά και τη μεταρρύθμιση στο δικαστικό σύστημα, με στόχο τη δραστική μείωση του χρόνου για την έκδοση μιας τελεσίδικης απόφασης από τις 1.500 στις 500 ημέρες.

Η απόφαση ελήφθη στα Κουφάλια, εκεί όπου μαζεύτηκαν για να αποφασίσουν περί του πρακτέου οι αγρότες.  Την Πέμπτη κατέρχονται εν πομπή με τα τρακτέρ τους στη Θεσσαλονίκη και στην έκθεση Agrotica.

Ουσιαστικά πρόκειται για επιβεβαίωση του αρχικού προγραμματισμού από σύσκεψη που συγκλήθηκε προ 15θημέρου  στη Σίνδο και ο οποίος προέβλεπε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια στις πρωτεύουσες των νομών την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και στη συνέχεια κάθοδο με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της Agrotica.